- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauri
csendes tag
Csáó Skacok! Van1 lejárt garis ipad, amiben z alaplap kiment, szó szerint.
van ittminden, de nekem alaplap vétel meg újbehelyezés mennyi kp? Használt létezik e?
Vagy érdemes 3as fajtát is bele rakni? Hallom, sok4es ipad tulaj, kie kimegy, 3ast helyeztet bele.
Mit gondoltok?
A sima 4es új plusz szerviz mi pénz?
A 3s is azonos ár?Esetleg használtat tenni?
-
teguran
tag
válasz
Auratech #102 üzenetére
RESPECT!
igen, az adja magat, hogy sovany legyen. vigyazz a csiszolasnal, nehogy a fa megadja magat es megseruljon. bar gondolom magad is tudod ezt, biztos nem egyszeru kiseretezni meddig mehet el az ember.
az elo es hatlapot osszeragasztod vagy nyithatos, patentos, magneses modszer lesz? mar varom a vegeredmenyt!
mas: szeretnek en is a tabhoz egy tokot, megpedig vilagito billentyuset. igy maris nagyot szukult a kor, a belkin qode ultimate pro [link] vagy a kensington keyfolio thin x2- re. [link] tapasztalat valakinek, vagy jo (esetleg jobb, masik) megoldas?
a celom, hogy elol hatul vedve legyen a tab, igaz hogy igy csupaszon a legkecsesebb es csabitobb, de az elso folian kivul amit ratettem egy esetleges esestol nem vedi semmi. billentyuzetnek van ertelme? kezdo tabletes vagyok, akiknek volt korabban es tobb tapasztalattal birnak, szivesen olvasnek arrol, hogy kinek mi es miert valt be!koszonom!
-
Auratech
őstag
Nem olyan egyszerű az..
Mivel az iTunes lezárta a visszalépés lehetőségét egy új firmware-el..
Tehát a régi és megfelelő firm. előtöltésével lehet visszaállítást készíteni.
Első próbálkozásomkor hibaüzenettel megállt a dolog. Pár percig téglának tűnt a deszka..
Aztán visszatoltam egy mentést és megkaptam a frissítés utáni állapotot.
Mire visszateszem, lehet épp jön frissítés, ami javít...Végül is működik. Csak ronda és a színvilág olyan érzést kelt, mintha párás lenne a szemüvegem, szóval a fókusz gyengébb a felhasználói felületen... -
Auratech
őstag
Eltöltöttem két órát az AURIA ismertetővel. Nem csapom össze. A lényeget megfogalmaztam. Most pontosítom a konkrét dolgokat, linkeket. Igyekszem részletesnek lenni, de kisregényt azért mégsem kéne írni. Néhány képet csinálok és a végén két videó klippet telefonnal egy egyszerű vágás kivitelezéséről és egy komplex demóanyag effektezéséről, a belinkelt előtte-utána hangmintával. exportjával, importjával.
Talán holnap este felkerül a publikálható végeredmény. -
madgie
titán
Nem, nem az Optiswiss az, az gyenge eresztés, csak előre letárolt képekkel dolgozik (a lencsegyártás folyamatai miatt tettem fel). Ez a cucc nekünk a tuti, egyrészt ugyanazokkal a lencsékkel dolgozik ,amelyekkel mi, másrészt tényleg nagyon ügyesen van összerakva (pár hét alatt visszahozta a program+ipad árát).
-
madgie
titán
No igen, az üzemidő. Az otthoni nekem is elmegy egy napot, ha egész nap nyomkodjuk, de a munkahelyi az komoly dolgokra is képes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ElőzményekMúlt év őszén kezdtem érlelni az elhatározást, hogy táblába ruházok.A telefon képe már túl kicsi, a laptopom...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest