Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
Santiagain #675 üzenetére
írtad, hogy már fut a low level driver, meg hogy próbáltad az avast kikapcsolását. Ugye az Avast kikapcsolása után újratelepítetted az ATT-t ?
Van még egy ötletem:
Az új Adobe Flash Player hardveres gyorsítást alkalmaz. Nálam, ha nem fut az ATT, akkor az órajeleket felviszi 400/900 -ra (UVD), viszont ha megy az "auto 2D/3D" -vel, akkor marad 157/300-on. Viszont ez nálam nem okoz gondot. Ha húzod a kártyát, akkor kapcsold ki a húzást, de ha nem, akkor is nézd meg valamilyen progival, pl. everesttel, hogy az ATT-vel, és anélkül változik-e az órajel flash videó lejátszás esetén. Ha a kártyának az UVD gyorsítás használata közben nem tetszik az órajel, elméletileg fagyhat.Más ötletem nincs
-
Colos1
őstag
válasz
Santiagain #673 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy nem maga az ATT kavar be, hanem - mint nálam látható volt - az ATT -nek kavar be valami más program, és ez okoz hibát. (Szép ok-okozat, nálam a NAV tiltotta a drivert, így az ATT nem ment rendesen, ezért a Furmark nem tudta 3D -be kapcsolni a kártyát, és kifagyott.
Arra, hogy az Unigine vs. ATT kontra DX hibát mi okozta, szívesen várom az ötleteket
)
-
Colos1
őstag
válasz
Santiagain #667 üzenetére
Akkor csak ott lehet a gond, esetleg nézz bele az Avast naplójába, hátha tiltotta, de nem jelzett. Esetleg próbáld meg, hogy auto protectből - nem tom az Avast hogyan hívja, a valós idejű védelemre gondolok - kizárod ezt: "c:/windows/sysem32/drivers/driver_bin64". Magát a fájlt amúgy nem találtam meg, kitallózni nem tudtam. Vagy ha találsz valami letiltott dolgot, ami ezzel összefügg, azt vedd ki. Az aláíratlanság nem hiszem hogy probléma, de megpróbálhatod újratelepíteni az ATT -t, hogy akkor szórakozik-e. Amúgy az első ATT telepítéskor a Norton egy másik fájlt is letiltott (valami "attrest"), de azt visszaállítottam a karanténból, azóta nem bántja.
-
Colos1
őstag
válasz
Santiagain #664 üzenetére
Most jutott eszembe!
Miután eljátszottam az eddig leírtakat, még mindig szemétkedett, de akkor már csak az Unigine -el. (Játékok még nem voltak fent, azzal nem tudtam próbálni.) Amikor az ATT nem ment, minden jó volt, de amikor az ATT -t elindítottam, 3D -be váltáskor a program szétfagyott. Frissítettem a DirectX -et a legfrissebb Júniusira, és akkor javult meg rendesen. -
Colos1
őstag
válasz
Santiagain #664 üzenetére
Gondolom a legújabb verziót használod, ha nem, akkor próbáld ki azzal (2010.05.01). Amúgy maga az ATT nálam is rendesen ment - többnyire -, csak ha valamilyen videokártyát jobban kihasználó alkalmazást indítottam - furmark, Unigine, stb -, akkor azonnal fagyott a program.
Próbálj meg egy low level drivel installation -t, a start menü mappájában van egy ilyen funkció. Én amúgy akkor jöttem rá, hogy ez a probléma, mert amikor ezt el akartam indítani, elkezdte a telepítést, és azonnal fogta a a driver_bin64 -et, indítani már nem is tudta. Meg néha kiírta az ATT indulásakor, hogy "Can not connect to low level driver ". -
Colos1
őstag
válasz
Santiagain #662 üzenetére
Nálam volt ilyen, de miután a Norton Antivírusnak megmondtam, hogy hagyja békén az ATT egyik összetevőjét, fasza lett. Néhány hozzászólással korábban megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nyaralás topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest