- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az "ezért" alatt mit értessz?"
A nyugtatási faktort."fullscreen programját bámulja...mellőzik a csilli-villi dizájnelemeket"
Tudom. Azért, hogy a munkára koncentráljanak. Nem azért, hogy megnyugtassa őket a csempék feliratainak monoton váltakozása. Értem én, hogy az ablakkeretek egyszerűségéről van szó, de akkor ezt ki kell mondani, nem padig a szutyok metro ui egyszerűségével érvelni ilyen esetben."volt "egy kevés" ilyen jellegű statisztika és kutatás amire támaszkodhattak"
A fent említett kép- és videó szerkesztők tipikusan középszürke körítést kaptak, pont ennek színsemlegessége miatt. Nagyjából semmi egyéb oka nincs. Ha nyugtató célzattal lenne, akkor világoszöldre csinálták volna. csak az bekavarna a színlátásba, mint bármi más szín. Világos meg azért nem lehet, hogy ne vonja el a figyelmet a lényegről, és nem vakítson. Ezt mennyiben is alkalmazták? -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- SzoftverPremium.hu
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest