Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Jelen állapot szerint semelyik ha nem kéred direkt?
Kérd direkt, azért van a chekbox a telepítőben (nekem a programjaim 95%-ban default be van pipálva, szóval direkt ki kellene vennem, hogy ne legyen asztalon ikon).
De nem ez volt a feltett kérdés hanem, hogy nyiss meg egy nem pinelt programot metro nélkül.
rákattintok az asztalon létrehozott ikonjára. amit meg naponta 10x kell inditani, azt pinnelem is, mert annál gyorsabb indítás konkrétan nem lézetik
Lehet?
Nem lehet.
Ergo kikerülhetetlen a startscreen.Neked valami vírus letiltja az asztali ikon létrehozását?
Azt meg soha nem fogom elhinni, hogy bárki szerint szebb a szögletes ocsmányszínű ablakkeret a transzparens szintelennél.
Én meg nem hiszem el, hogy van aki szereti a birkapörköltet, oszt mégse omlott össze még a birkatenyésztő ipar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest