- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #144 üzenetére
Gondolom, ha neked kerülne sok pénzbe, hogy átképeztesd a kollégáidat egy új rendszerre, már nem lennél ennyire lelkes.
Amúgy meg szvsz. úgy kellett volna megírni a W8-at, hogy ösztönösen jobban, gyorsabban, produktívabban, könnyebben lehessen használni. Mert egérrel a metró felület borzalmasan ratyi.
Az MS ne várja már el, hogy még külön arra szájak időt, energiát, pénzt, hogy az alkalmazottakat átképezzem egy úgy rendszerre, ha lényegi újítást, pluszt, töbletet nem képes hozni az új OS-ük. Sőt szerintem irodába kifejezetten káros, haszontalan az a sok "újítás"(nak hazudott haxolás) amit csináltak. Valószínűleg él olyan ember a földön, aki nem így gondolja, de én, az alkalmazottak, és kvázi majd minden ismerősöm igen. Bizonyára user error, de mikor a felhasználók 90%-a beleütközik a "user error" jelenségbe, akkor azért talán mégsem bennünk van a hiba.Teljesen sokat mondó tény, hogy immár vagy fél tucat ismerősöm újonnan vett laptopjáról töröltem a W8-at és tettem rá W7-et, mert megzakkantak a W8-tól, és hála a Secure Boot-nak és a Legacy Support default off-nak még csak azt sem tudták, hogyan lehet visszainstallálni a W7-et. Mert ugye berakod a lemezt, beállítja, hogy ODD-ről boot, és a win nem engedi onnan bootolni, amíg a BIOS (elnézést UEFI)-ben be nem állítgatod a dolgokat...
Itt most egész egyszerűen arról van szó, hogy kitaláltak egy jó koncepciót, amit borzalmasan rosszul ültettek át a valóságba, teljesen figyelmen kívül hagyván az ergonómiát, és azt az egyszerű igazságot, hogy minél könnyebben, ösztönösebben, gyorsabban használható egy szoftver, annál jobb.
Megpróbálták az asztali OS-es előnyüket átkonvertálni a tablet piacra, ehelyett az ottani 0%-os részesedésüket kezdték átportolni az asztali piacra.
Két szék közül a földre ültek, hála annak, hogy szerintem sikerült megalkudniok minden idők legborzalmasabb OS-ét.
Potenciál van benne, de jelen körülmények között szerintem ez egy hatalmas nulla, egy használhatatlan vacak.Lehet ekézni a véleményem, és elfogadom, hogy van akinek jobban megfelel az új OS, de ettől még az én véleményem nem fog megváltozni, köszönhetően a csupa-csupa rossz tapasztalatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Tippmix
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest