- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #144 üzenetére
Gondolom, ha neked kerülne sok pénzbe, hogy átképeztesd a kollégáidat egy új rendszerre, már nem lennél ennyire lelkes.
Amúgy meg szvsz. úgy kellett volna megírni a W8-at, hogy ösztönösen jobban, gyorsabban, produktívabban, könnyebben lehessen használni. Mert egérrel a metró felület borzalmasan ratyi.
Az MS ne várja már el, hogy még külön arra szájak időt, energiát, pénzt, hogy az alkalmazottakat átképezzem egy úgy rendszerre, ha lényegi újítást, pluszt, töbletet nem képes hozni az új OS-ük. Sőt szerintem irodába kifejezetten káros, haszontalan az a sok "újítás"(nak hazudott haxolás) amit csináltak. Valószínűleg él olyan ember a földön, aki nem így gondolja, de én, az alkalmazottak, és kvázi majd minden ismerősöm igen. Bizonyára user error, de mikor a felhasználók 90%-a beleütközik a "user error" jelenségbe, akkor azért talán mégsem bennünk van a hiba.Teljesen sokat mondó tény, hogy immár vagy fél tucat ismerősöm újonnan vett laptopjáról töröltem a W8-at és tettem rá W7-et, mert megzakkantak a W8-tól, és hála a Secure Boot-nak és a Legacy Support default off-nak még csak azt sem tudták, hogyan lehet visszainstallálni a W7-et. Mert ugye berakod a lemezt, beállítja, hogy ODD-ről boot, és a win nem engedi onnan bootolni, amíg a BIOS (elnézést UEFI)-ben be nem állítgatod a dolgokat...
Itt most egész egyszerűen arról van szó, hogy kitaláltak egy jó koncepciót, amit borzalmasan rosszul ültettek át a valóságba, teljesen figyelmen kívül hagyván az ergonómiát, és azt az egyszerű igazságot, hogy minél könnyebben, ösztönösebben, gyorsabban használható egy szoftver, annál jobb.
Megpróbálták az asztali OS-es előnyüket átkonvertálni a tablet piacra, ehelyett az ottani 0%-os részesedésüket kezdték átportolni az asztali piacra.
Két szék közül a földre ültek, hála annak, hogy szerintem sikerült megalkudniok minden idők legborzalmasabb OS-ét.
Potenciál van benne, de jelen körülmények között szerintem ez egy hatalmas nulla, egy használhatatlan vacak.Lehet ekézni a véleményem, és elfogadom, hogy van akinek jobban megfelel az új OS, de ettől még az én véleményem nem fog megváltozni, köszönhetően a csupa-csupa rossz tapasztalatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Filmvilág
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest