- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálnaborjú
tag
Kb. 10 percnyi használat után azt mondhatom, hogy amiket eddig utáltam a Pie-ben, azok a 057-ben még hatványozottabban jönnek elő:
- ha nem kapcsolom ki a mobilnetet, szinte azonnal visszalép wifiről mobilnetre (értem én, hogy a mocskos google-nek érdekeltségei vannak a mobiladat üzletben, és valahogy hajtani kell a profitot, de néha a felhasználók kényelmét is szem előtt tarthatnák)
- az "alkalmazkodó" fényerő egyenesen trágya lett, ennyi mesterséges unintelligenciára kár az akkut pazarolni: az egész annyiból áll, hogy beállítom a számomra megfelelő fényerőt, majd 2 perc múlva letekeri minimumra
- a noti. sáv ikonok magassága megint össze-vissza, mint az ökörvizelés, de ami a nagyobb hülyeség: miért ilyen aprók az óra karakterei ??? (tudom, lehet állítani, de én nem akarom, hogy máshol változzon a betűméret), csak nem látom értelmét, miért nem lehet kitölteni optimálisan a rendelkezésre álló helyet
Az egész egy rakás trágya, utálom, hogy a settings menüket telerakják inaktív szövegekkel, és egy csomó bloat-feature-rel, amit soha senki a büdös életben nem használ, lásd: digital wellbeing. Végig kell tapogatni mindent, hogy kiderüljön, mi reagál és mi nem. Ez lenne a XXI. századi user experience? Komolyan, UX-ben már-már közelíti a Windows10-et, ami pedig a definitív UX analfabetizmus..
Már nagyon megbántam, hogy frissítettem Oreo-ról
Van valami publikus bug trackere a google-nek, ahol az android felhasználók panaszkodhatnak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest