Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... mert 400 mAh (s23) különbséget nem lehet sehogy behozni ... " - ez kétségtelen tény, de
... - számomra legalábbis - nincs is akkora nagy különbség az S23 és ZF9 között.
Cserébe (a "gyengébb" üzemidőért) viszont kap az ember más dolgot (hogy ez kinek hasznos, kinek nem, más kérdés). Nekem spec. fájóan hiányzott már a ZF8-ból is a vezetékmentes töltés. Aztán ott van az sw. update része: 4 generáció OS update-et és 5 év security updat-et ígér a gyártó. Nekem ez fontos, mert nem 1/2 évre veszek telefont (épp most - még mindig - egy P10-et használok ...).
Szóval nekem a ZF9 jó eséllyel már kiesik. Sanszos, hogy bevárom a ZF10-et, de azt mindenképp, hogy kiderüljön, hogyan muzsikál az S23 a nyári melegben, mert vannak fenntartásaim.Tényleg, a ZF9 mennyire tolerálja a 30+ fokokat?
Mit tud ez a "swipe" tárcsázó? - sose volt Samsung-om.
Bixby routines: erről már hallottam. Én erre "ősidők óta" a Tasker-t (de hasonló az Automate, és a MacroDroid) használom (valószínűleg, nem olyan egyszerű, mint az előbbi, de - megint csak nagy valószínűséggel - többet is tud annál).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Maradt a kompakt méret és a komplett csomag idén is sok csatlakozót, sokoldalú szoftvert, erős hardvert kínál. A melegedés visszafogottabb, a kamera viszont továbbra is középszerű.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubuntu Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video konvertálás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest