Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Persze, de a konzol amúgy sem arról szól, hogy ki tud gyorsabban sportból, reflexszerűzni pozíciónálni egy célkeresztel... Már a kontroller is lagos... Nekem már rég nem erről szól a játék... De az fps-t szeretem, csak sajnos szerintem olyan időket élünk, hogy nem érdemes csúcs Pc-t építeni... Akkor már ps4...
Amúgy evvel a g-sync-el szerintem elég a 60Hz... Ez a lényege...
-
krx21
nagyúr
Eddig a crt-n és az lcd-n is a legsmooth-abb az hogy vsync on és 60Hz, csak mihelyt az fps 60 alá esett jött a röcc... Szóval nagyon megnézném ezt a g-sync-et mit mutat egy 30-40fps-nél...
Én most Ps4-en játszok néha, nagy tv-n. Ott nálam a trükk, hogy bekapcsolom az interpollációt és ilyenkor a 30fps Far Cry 4 úgy fut mint a vaj 60fps!
Persze megvan ennek is a böjtje, a nagyobb input lag és a interpollációs megjelenítési hibák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- További aktív témák...
- ASUS 27' 100Hz
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze megvan ennek is a böjtje, a nagyobb input lag és a interpollációs megjelenítési hibák...