Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz dominating #7254 üzenetére
laptopon a play-ban rányomtam a telepítésre és már töltötte is a teló. 4.4.2
-
korimv6
aktív tag
Laptopon keresztül nem próbáktam, csak telón. Itt a play egyáltalán nem engedte, webesen pedig kiírta, hogy telepítve lesz, majd megjelent a telepítve gomb az oldalon. Ott van egy gördíthető rész, ahol az összes eddigi androidos készülékem fel van sorolva.
Körbe zárt villám.
-
tigerk
tag
Sziasztok
1 hónapja vagyok padfone tulaj és azóta több gyermekbetegsége is feltűnt (kameralencse alatt szennyeződés,akksi is elég gyengén adja elő,telefonhangszóró recseg) Most viszont új hiba ütötte fel a fejét amitől abszolút használhatatlan lett a teló.Folyamatosan leáll egy csomó alkalmazás és a hibajelentésektől nem lehet hozzáférni a telefonhoz mert folyamatosan jönnek a hibaüzenetek illetve ha mégis abbahagyja valami csoda folytán az alkalmazások tárhely hiány miatt egyszerűen nem indulnak el holott 44 GB ! üres hely van a telón.Nem hajlandó alkalmazásokat törölni mert vagy csak sikertelenül töröl vagy csak simán kikapcsol és újraindul és sohase tölt be ilyenkor nincs más ki kell kapcsolni és újraindítani akkor már betölt a droid.Gondolhatjátok hogy menyire használható így.....Erre van valami megoldás?Illetve kb 10-20 perc játék után is tűzforró lesz a készülék (még mielőtt beütött a droidmageddon) és nem valami hardverigényes játékoktól is átmegy tűzhelybe a telefon mint pl boom beach,little empire.Ez megszokott?Hétfőre megrendeltem a garanciafutárt de addig jó lenne ha használható lenne.
Üdv
Tigerk -
ISari
tag
Factory reset.
Menj be a boot loaderbe: nyomd a power és a hangerő le gombot folyamatosan. Innen tudod rendesen visszaállítani gyári állapotra.
Egyesével tedd vissza az appokat, és próbálgasd. Akkor talán kiderül, hogy melyik okozott gondot.A kameralencse porosodás és a nagy hangszóró recsegés típus hiba. Gariban javítják, ha van még neki. Ha nincs gari papírod, akkor a szériaszám alapján az Asus ügyfélszolgálat megmondja, hogy mikor adták át a disztribútornak. Onnan 2 év, ha nem volt illetéktelen beavatkozás.
Sok sikert!
Jelezd, hogy mire jutottál.
A borosta nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni .................. :) A cipőm is ASUS. Nike Air PegASUS :)
-
Huuugo82
csendes tag
Sziasztok
Eladósorba került szeretett Padfone 2 készülékem. Fekete, 32 Gb-os, júniusig garanciális. Az alsó műanyagja kopott, ennek cseréje egyeztetés tárgya.
A Station hibátlan, minőségi tok van hozzá.
Valamennyi gyári tartozék, doboz megvan, pluszban egy hozzávaló usb adatkábellel.Ha valakit érdekel, jelezze privátban.
Köszi
-
HoyHoy2
tag
tudom, hogy már volt pár oldalt vissza is néztem de nem találom, volt egy kolléga akinek a töltő része igen rosszul viselkedett, konkrétan kicsúszott a töltő akár a széltől is, ez most nálam is fennáll. Illetve a station egyáltalán nem érzékeli a telefont. Ezt orvosolták ? Csinálnak ezzel valamit?
A másik ami az utóbbi időben jött elő, bármit csinálok teljesen forró lesz az aksi.
1,5 éves A68. Köszi.
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
padfone2
újonc
válasz HoyHoy2 #7262 üzenetére
Szia!
Nekem volt már töltő problémám, cserélték, viszont nem azonnal, le kellett adni ugyanúgy a telefont garanciáztatni.
A melegedés nálam is egyre zavaróbb, max fényerőn szaga van a telefonnak...garanciáztatás lesz a vége.
Arról tudtok valamit, hogy ha sokszor volt már szervizben a telefon, nem lehet visszakérni az árát, vagy újra cserélni? Szeretem a telefont, de nem tartom megoldásnak, hogy kéthavonta 2 hétre szervizbe adjam... -
ISari
tag
válasz HoyHoy2 #7262 üzenetére
Ha garanciális és nem volt illetéktelen beavatkozás, akkor irány a szerviz.
Töltsd ki az RMA Formot, úgy egyszerűbb. Ha akarod, akkor hozzák, viszik.A borosta nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni .................. :) A cipőm is ASUS. Nike Air PegASUS :)
-
ISari
tag
válasz padfone2 #7263 üzenetére
Ha elég sokszor viszed és kicserélik az alaplapot és az aksit is, akkor talán nem fog melegedni.
Az árát nem igazán tudod visszakérni szerintem.
Nekem max 3-4 napot állt szervizben a készülék. 2 hetes javításba még nem szaladtam bele.A borosta nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni .................. :) A cipőm is ASUS. Nike Air PegASUS :)
-
pepetech
őstag
válasz padfone2 #7263 üzenetére
Például ha tmobilos a készülék akkor a 3. Szervizeltetés után ha megint elromlik akkor az üzletben ahol vetted ott panaszkodhatsz 50% hocy kapsz egy újat vagy ha már nincs akkor az árát kapod meg. De ehez kell mind a 3 garanciáztatásról papír. Hivatalosan ez az eljárás de, hogy mit tesznek a boltban azt nem tudom (hozzáteszem nem csak a tmobilra igaz ez barhol is vetted akkor a 4. Hibásodásnál kérheted az árát. Persze csak ha még garanciás.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
levike92
tag
Sziasztok. Ha nem tudom a telefon kódot, hogyan tudnám kikerülni? Semmit nem tudok vele csinálni csak hívást fogadni. Gyári beállítások visszaállítása vagy mi?
-
pusihusi
addikt
Sziasztok melyik legújabb droid?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz migabi24 #7275 üzenetére
Lehet hogy vissza lépés, de így el tudom adni a tabom! A telefon tiszta új. A mivel többet tud az S 5, pl. új lenyomat- elég szar. 10-ből 2-szer. Az S 4 százszor jobb volt. Gyorsaság nincs semmi előny hátrány Az Android 5.0 úgy szar ahogy van az S 5-re, a 4.4.2-vel használtam. Azzal elviselhető volt.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Padfone Launcher Switcher. Sziasztok ezt honnan lehet letölteni?
Üdv. Feri!!
-
ISari
tag
válasz pusihusi #7277 üzenetére
A google hoz rá 63 700 találatot.
Abból az elő ez (KLIKK)Ha ez nem jött be, akkor már csak 63 699 lehetőséged maradt. Remélem elég lesz.
A borosta nem szúr, csak tudni kell a megfelelő oldalára születni .................. :) A cipőm is ASUS. Nike Air PegASUS :)
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Szerintetek az alsó(nem fém)keret kopását szervizbe orvosolják vagy legyintenek egyet rá mondván hordjad tokba paraszt!2016. 04-ig garis!Küldeném majd vissza mert fél éve mikor először szervizbe volt ugyanúgy recsegett a hangszóró mikor visszakerült hozzám!Most tennék egy 2.próbát gondoltam esetleg a keretkopást is beirom hátha!
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
avlisz80
tag
válasz Marcello83 #7281 üzenetére
Thanks Mr.
Hiába vigyázok rá ez mintha magától jönne lefelé az első perctől kezdve!Máshol semmi baja!Remélem a hangszóró 2. alkalomra sikerül jóra kicserélniük,nem értettem már akkor sem hogy maradt ugyanaz a probléma!Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
pusihusi
addikt
[link] Sziasztok, most melyik rom való a mi Padfonénkhoz, mert ami az 1-es hozzászólásban van, olyan nincs a listán?! Köszi előre!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, azt kérdezném, hogy van-e olyan alkalmazás hogyha leveszem a telefon hangját s ha keresnek v.emilt ill. üzenetet kapok akkor villogna v. világítana telefonom. Köszi!
Üdv. Feri!!
-
Hegasus
senior tag
válasz pusihusi #7291 üzenetére
bekapcsolja a kijelzőt ha van valami értesítés (ha zsebben van akkor nem)
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
kolesdigt
csendes tag
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy Németországban élek, de most haza is fogok ugrani egy hétre és nem tudom eldönteni, hogy hol lenne célszerű a gariztatást elintézni. Nekem a német címmel nincs problémám, de itt is kicserélnének e mindent, amit beírok a hibajegybe (gondolok itt pl a keret kopására is) vagy csak az otthoniak ilyenek? Esetleg ki tudják küldeni utánam a készüléket, ha már nem lennék otthon (persze azt akár fizetősen) vagy 3-4 munkanap alatt elkészülnek már mindig?
A fő problémám különben, hogy eléggé recseg már a telefon hangszórója, a tabletből meg minduntalan kicsúszik a töltőkábel, illetve megrepedt a kamera előtti plexi, (az fizetős e?) azt is mindenképpen cseréltetném, mert különösen zavaró. Lassan lejár a garancia és az akkumulátor sem az igazi már, 40% alatt drasztikusan esik a töltés, az most garanciálisnak számít e úgy, hogy már elmúlt egy éves? Olvastam, hogy sokaknak kérés nélkül is cserélték majdnem az egész telefont. Én csak azt szeretném, hogy ez után működjön még a lehető legtovább szeretett készülékem, a lehető legkevesebb hibával. -
ISari
tag
válasz kolesdigt #7294 üzenetére
Szia,
a magyar Asus ügyfélszolgálat megmondja a szériaszám alapján, hogy a garancia területileg korlátozott (pl. csak Német országban tudod érvényesíteni), vagy teljes EU érvényességű. A részleteket itt találod. A telefon a leg1xűbb szerintem.
Ha nincs az EU-n belül korlátozva, akkor van értelme válogatni.
Ha csak Germániában tudod díjmentesen javíttatni, akkor a német oldalon kell kérni az RMA-t.Hogy mit cserélnek, azt nehéz előre megjósolni.
Általában az akkut és a telefon nagy hangszóróját, mindig cserélik itthon. Valamint a ténylegesen hibás részeket. A töltő csatlakozó cseréje csak akkor esélyes, ha a közepén a műanyag még benne van. Ha teljesen kitört, itthon csak fizetősben vállalják.
A fémes színű műanyagot az alján csak ritkán cserélik. Nekem 3-ból csak egyszer cserélték, akkor viszont a hátlappal együtt. Majdnem karcmentes telefont kaptam vissza.
A barátomnak itthon fizetősen cserélték. Kb. egy éve 6 000 Ft (cca. 20 €) volt. Annyit talán megér.Német javításól most várom vissza az első Infinity Station-t. Arra sajnos nincs komoly tapasztalatom.
Ami tény:
Magyar címmel nem tudsz a német szervizbe regisztrálni.
Ez mission Impossible!!!
Fizettem volna a szállítási költséget oda-vissza, de nem voltak képesek megérteni. A magyarok a németekhez küldtek, a németek, megy a magyarokhoz. az Asus szervizkígyó a farkába harapott!
Írtam angolul a központi ügyfélszolgálatnak, de el sem olvasták (vagy nem akartak foglalkozni vele), továbbították a magyaroknak. A végén egy magyarral leveleztem angolul, de csak azt hajtogatta amit a szájába rágtak. Az az ember sem volt hajlandó értelmezni, hogy mit írtam.A végén ki kellett küldenem az osztrák barátomhoz, hogy egyáltalán el tudjam indítani a javítást.
Ha van német címed, ahol a DHL Express fel tudja venni, akkor nem lesz ilyen gondod.
Sok sikert!
És írd meg, hogy mi lett a vége...Üdv, Stephen
-
pusihusi
addikt
Helló fiúk a telefonhoz hol lehet Mo. tokot v. hátlapot kapni? Köszi! Linkeket kérek!
Üdv. Feri!!
-
Marcello83
tag
Az mitől függ, hogy nekem HSDPA hálózatom van csak, másnak meg LTE (4G ikon)? Ezt a szolgáltatónál kell kérni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra, Lenovo Legion 5
-
Szeszkazán
senior tag
válasz Marcello83 #7297 üzenetére
Igen toluk fugg.
-
ISari
tag
válasz Marcello83 #7297 üzenetére
Melyik verziójú OP rendszer (4.1; 4.2; 4.4) fut rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest