Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowa
tag
Kit mit csinalt a nativ youtube klienssel marhogy mukodjon is hogy kapcsolodjon a szerverhez?
-
ScourgeA
tag
Sokaknál a Youtube kapcsolódási problémát megoldotta egy cache és adatok törlése. Másoknak kellett még ezek után egy frissítések eltávolítása és újra frissítés is.
A stationban széteső képre ezek sajnos nem jelentettek megoldást, bár én feltettem innen APK Mirror, a legújabb verziót, ezzel sem lett jobb. -
wolfman87
csendes tag
Sziasztok!
Én Padfone 2 tablet részét keresném.
A telefonom megvan, hibátlan, csak a tablet eltört.
Ha van valakinek és eladná, akkor írjon rám. Köszi!Hali!
Többet ésszel, mint ész nélkül!
-
zolmesz
aktív tag
Nem akarom elkiabálni, de a mai Youtube frissítés után egyelőre jól működik az alkalmazás, eddig mindent le tudott játszani
Többiek? -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
A mai napon észrevettem egy karcolást a tablet kijelzőjén (középen egy kicsi de idegesít), ami eddig nem volt ott. Nem tudom, hogx kerülhetett oda semmi olyan nem történt amitől megkarcolódhatott volna.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tunak-e valamit csinálni ezzel gariban?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
dominating
tag
http://ipon.hu/hir/android_5.0_frissitesek_az_asus_nal/31559
5800x3d + 6900xt
-
Marcello83
tag
válasz dominating #6661 üzenetére
Ez jó hír? Nekünk nem fog frissülni.
Samsung Galaxy S23 Ultra, Lenovo Legion 5
-
dominating
tag
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
A mai napon észrevettem egy karcolást a tablet kijelzőjén (középen egy kicsi de idegesít), ami eddig nem volt ott. Nem tudom, hogx kerülhetett oda semmi olyan nem történt amitől megkarcolódhatott volna.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tunak-e valamit csinálni ezzel gariban?
[ Szerkesztve ]
-
Nyick
tag
válasz Ra's al Ghul #6664 üzenetére
Ha függőleges, dokkolási karcos a kijelző, akkor cserélik gariba.
-
Huuugo82
csendes tag
válasz Ra's al Ghul #6666 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy miként gondolsz egy fizikai sérülést gariztatni??? Ezt sehol se fogják neked megcsinálni...
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz Huuugo82 #6667 üzenetére
A kijelző sérült meg, ami elvileg Gorilla Glass ami tudom, hogy nem azt jelenti, hogy karcolódik de nem volt olyan fizikai erőnek ki téve ami, miatt ilyen karc keletkezne. A tablet, amit kaptam hozzá alig volt használva ás a közepén egy szemmel látható karc van. A telefonra van biztosítás kötve. Ma kaptam egy telefon számot a T-mobile -tól. Holnap kiderül tudnak-e valamit kezdeni vele.
-
dominating
tag
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz dominating #6663 üzenetére
Elvileg a GG oldala szerint a telefonon és a tableten is GG van.
-
zolmesz
aktív tag
válasz ScourgeA #6658 üzenetére
Kipróbáltam, nekem egyelőre a station-be rakva is jó a Youtube, eddig még lejátszott mindent. Ami viszont rossz, amikor szétesik a kép, az a cikkekbe ágyazott videók lejátszása. Pl. Itt a mobilarénán a meizu tesztet tabletben olvastam, nézném a videót, hát az elindul, de a kép az szétesve. Átmenve a Youtube programba, rendesen lejátszotta a videót.
ui. A.Chrome viszont még mjndig veszettül szaggat :-( -
Bogaras13
újonc
Sziasztok!
Még sohasem frissítettem a PadFone2-mön, és egyéb eszközön sem Androidot és szerettem volna feltenni az Android 4.4-t, jelenleg 4.1-es van rajta.
Letöltöttem a legfrissebb Firmware verziót (PadFone2 Firmware: V11.8.4.12 Only for WWE SKU (Android 4.4).
Kicsomagoltam felmásoltam a telcsire.Ezután semmi nem történt, nem jelent meg az értesítésnél semmi.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma, hogyan tudom megoldani?
Esetleg próbáljak meg először régebbi 4.4-es verziót feltenni?Előre is köszönöm!
-
-
atikó
őstag
Vannak dolgaim pf2-höz.
-
Marcello83
tag
Ha még nem szólok későn, MINDENKÉPPEN ajánlom a zacskónyi rizsbe való pihentetést!!! Csodákra képes. Egy napot tutira adnék neki így a radiátoron ;-)
Nekem is megmentette már a telefonom (pedig zizzent is, hogy pápá) és még sok ismerősömnek.
Hátha...Samsung Galaxy S23 Ultra, Lenovo Legion 5
-
dominating
tag
mennyiért lehet most eladni pf2-őt amin 4.1.1 van? karcmentes stb
5800x3d + 6900xt
-
ScourgeA
tag
A mai Youtube frissítés után megint szerverhiba, nem tud csatlakozni a készülék üzenetet kapom. Pedig eddig jó volt. Hiába törlöm a cachet, adatokat, uninstallálom, reinstallálom. Nálatok?
-
-
adohi
újonc
Sziasztok!Van olyan akinek bejött az Android 4.4?Írjatok véleményt.Köszi!
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Eljött az elkerülhetetlen factory reset miután K.O. az asus logonàl a telefon egy sima képernyő feloldás utáni lefagyàst követően!Ezzel meg nem is volna baj de a nèvjegyeket nemtudom elővaràzsolni a gmail-ról pedig oda mentegettem mindig az új neveket!Ugrott az összes név akkor vagy valami bazi nagy okosság
kell hogy előjöjjenek!Türelmes segítőkész emberek ne tartsák magukba a gondolataikat!
Üdv Zotya.Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
avlisz80
tag
Haladunk haladunk!Nincs 3g és recsegő hangot ad a hangszóró pl you tube videó közben!Gyönyörű
Eljött a szervíz ideje ennek a csodás készüléknek!
Hogy lehet hogy mind a két hangszóró recseg?
Jó kis HTC one helyett dejó hogy ezt a csodát válsztottam![ Szerkesztve ]
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
ScourgeA
tag
válasz avlisz80 #6689 üzenetére
Szia,
Ugye ugyanazt a Google accountot adtad meg, amit korábban is használtál ? Ha igen, akkor
Névjegyek:
Lépj be webes felületen a gmailbe, gmail és ellenőrizd le, a címtár menüben látod-e a névjegyeket. Ha ott megvannak, akkor a telefonon be tudod állítani, hogy megjelenjenek. A SIM-re nem mentettél névjegyeket? Ezek megjelenítése is lehet egy opció. Érdemes a gmailből néha .xlsx, xls, .txt,. vagy vcard exportot csinálni, és lementeni.3G:
Ellenőrizd le az APN beállításokat ebben a hozzászólásban: #6550A hangszóró egyszer recseg, egyszer nem, ez egy ismert hardverhiba, garanciális csere. Próbáld meg az AudioWizzard-ot átállítani, vagy kikapcsolni.
-
ScourgeA
tag
Jön az új firmware:
PadFone2 Firmware: V11.8.4.23 Only for TW SKU (Android 4.4)
Improvemant:
1. Improved Driving mode
2. Improved automatic font ordering
3. Improved GPS voice navigation system of Garmin
4. Improved Wi-Fi connection
5. Surpport ZenUI Apps unbundle
6. Improved call recording quality
7. Fixed the issue of backlight
8. Improved fast video recording under the Camera mode -
avlisz80
tag
válasz ScourgeA #6691 üzenetére
Köszönöm a segitséged a hangszóró meghalt tutira akármit csinálok vele recseg!Az első perctöl kezdve halkabban csörög mint egy 3000ft-os tescos mobil!A 3G csak szenvedhetett mert ma már jó volt,és a neveket egy régi telóból hál istennek át tudtam másolni!De ezt a gmail-os név mentést nem értem mindig azt választottam hogy oda mentse!A account biztos jó mert pl a you tube-al meg böngészővel OK volt a szinkronizálás!Végülis ideje amúgy is szervízbe küldeni(kamera lencse,mostmár mindkét hangszóró,a kijelző a lenti részen kintebb áll mint a keret meg hasonló)Az asuson keresztül próbálom majd ezt a futáros elvivős dolgot remélem nem lesz gond!Elég vajon csak a telefont egy dobozba odaadni???
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Dell notebook topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest