Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScourgeA
tag
Néhány napja egy új eszköz jelent meg az ASUS honlapján. Akinek gond van a Station érintőképernyőjével, az megpróbálhatja kalibrálni ezzel:
Padfone2 Station Calibration Tool V2A kalibrálás menete:
- Telepítsd a fájlt a telefonra
- Tedd a telefont a Stationba, és várj 10 mp-et
- Nyomd meg bármelyik hangerő gombot a kalibrálás megkezdéséhez -
gubacsino
aktív tag
Na megvolt az első komolyabb összeomlás nálam is.
Ha a készüléket dokkolva nyomkodom, mindig használok hozzá BT headset et. Sokan nem szeretnek kihangósìtva beszélni. Bejövö hívásnál ezért kikapkodni a telefont nemcsak macera, de karcveszély is mint tudjuk.
Nos, asszonykâm megcsőrget, de nem halljuk egymást. Vonal él, de tök süket. Visszahívom, akkor is. Benti cégest hívom, az rendben van Asszonykámat, némaság... A Samsung már az ASUSal is összeveszett?
Ujraindítotam. Kikapcsolni kikapcsolt, de csak odáig jutott el hogy fekete képernyőn ment a háttérvilágítás. Vártam egy kicsitm de semmi jele nem volt a bitek száguldásânak. Telefont tabbol kivêve szintén semmi. Gombokra nem reagál. Visszaraktam, de akkor meg egy szép telikék képernyő fogadott. Ép csak a windows xp hibaüzenete nem volt rajta
Ismét ki, semmire nem reagál a "drágaszág"Utolsó reményként bekacsoló gomb + hang le nyomvatartva megpróbáltam a recovery menübe lépni. Na erre végre életjelet adott. Bár vâlasztani az 1. és 2. Menüpontböl nem engedett, de kikapcsolni, majd be, azt igen. És szêpen elindult mintha mi sem történt volna. Happy End, asszonykâmmal tudtunk beszélni.
Konkluzió az nincs, de rettegjetek mert a "kékhalál"már Androidon kaszâl. Valami csunyân összeveszett valamivel az bíztos, remélem sokkszor nem csinálja. -
-
msuto
csendes tag
Na most láttam, hogy a battery doktor nevű alkalmazás már az asus kategóriában is megtalálható, szóval úgy döntöttem, hogy kipróbálom hátha meg lehet menteni az üzem időt. Majd írok, hogy jobb lett-e....
-
korimv6
aktív tag
Nem bont véletlenül valaki a telefont? Lányom beleeröltetett egy sima miniusb töltőt, az meg letörte azt a vékony műanyagot, amin a pinek vannak.
Körbe zárt villám.
-
atikó
őstag
ki mit mond összességében jobb lett a padfone 2 az új frissítéssel?
-
HoyHoy2
tag
Szerintem nem , én lassulást tapasztalok ablakváltásnál, ami számomra eléggé zavaró, bár más nem írta még ezt a jelenséget. Más hátrányt nem tapasztaltam. Az új rendszer előnyeit meg ritkán használom a mindennapokba, a notice bárt meg kell szokni.
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
anrab
addikt
hát a vibrálás az kurvára idegesítő tud lenni.
meg hát amiket már leírtam. úgy hogy ha azokat a hibákat javítják akkor ok-s. de addig nem mondhatom hogy jobb lett vagy ugyan olyan.
és nem nagyon látom hogy törnék magukat. jó lenne valami infó. aki tud angolul, utána nézhetne a portálokon vagy külföldi fórumokon hogy mit mondanak.
matteo is meglátogathatna minket egy kis infóval![ Szerkesztve ]
-
korimv6
aktív tag
Szerintem nem éri meg feltenni. Az egyetlen ami tetszik, a tab módban széthúzható billentyűzet. Negatív a sok lassulás, és nem csak oldalváltáskor, hanem bekapcsoláskor is, ha hív valaki néha az én hangon helyett a sajátját hallja vissza, flash hiánya, a beépített böngésző nem veszi át a gmailos kedvenceket, nem lehet beállítani mennyi mailt töltsön le, a kedvenc névjegyeknél eddig 3 volt egy sorban, most egy, ráadásul a réginél a fejlécre kattintva bejöttek a névjegyek, nekem gyorsabban merül ha be van kapcsolva a wifi, tab módban rossz helyen vannak a gombok. Hirtelen ennyi.
Körbe zárt villám.
-
anrab
addikt
válasz Marcello83 #6313 üzenetére
tetszeni nekem is tetszik.
viszont az nagyon nem tetszik hogy pl. a tabon berakták középre a kezelőket.
ezt a többszörös vágólapot nem igazán vágom! ha elmagyaráznád! -
Hegasus
senior tag
válasz Marcello83 #6313 üzenetére
+1
nekem se jelentkezett semmi komolyabb lassulás vagy vibrálás, egyedül a rohadt aksi krepált be hardveresen mert nem segített rajta semmi szoftveres ügyködés, megy majd szervízbe... :S
ami kegyetlenül bejön az a kamera alkalmazás... itt egy kis összehasonlítás a note3-al, mind a kettő már kitkatos (bal oldali a note3, jobb oldali a padfone 2), mindenki döntse el maga...
itt meg az eredeti nagy képek
note3
padfone2itt meg néhány jobban sikerült képem
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Marcello83
tag
A többszörös vágólap alatt azt értem (bárhogy is hívják), hogy nem az volt, hogy simán copy, majd paste. Hanem valami kijelöl > copy, majd még akár több részlet szöveg, kijelöl > copy, a végtelenségig. Majd a beillesztésnél volt egy ilyen lehetőség, hogy "vágólap" és ott láttad az előzőleg kimásolt szövegeket és amelyikre ráböktél, azt illesztette be. Vagyis ha valakinek kimásoltam a címét, telefonszámát, vagy egy szövegrészből különböző részeket, akkor a beillesztésnél már csak rá kellett böknöm és ott is volt.
Most meg egyesével. Copy, paste.
Amúgy szerintem az automata fényerőt is megcsinálták. Nekem jól működik. Annyi az extra benne, hogy van egy csúszka, hogy mihez képest állítsa. Vagyis napfényben ezt feljebb tolom és ennyi.
Más bajom nincs vele.Samsung Galaxy S23 Ultra, Lenovo Legion 5
-
ScourgeA
tag
Ma frissült az ASUS Contacts. Korábban volt gond a magyar nyelvvel, magyarra állítva néha pl: elhasalt a szinkron. A leírás szerint most "Improve the stabability of Contacts in some specific languages" történt. Akinek volt vele gondja, megnézheti, most jó-e. Angolra állítva egyébként a kontaktlistában jobb oldalt megjelenik az ABC is, a magyarban ez még mindig nincs benne.
-
anrab
addikt
válasz Marcello83 #6317 üzenetére
értem, ok.
az automatikus fényerő nekem még mindig szar. kézzel kell állítani. nagyjából be van lőve de sokszor ki kell venni a jelölést és kézzel ráhúzni fullra, kint a szabadba. -
anrab
addikt
válasz Hegasus #6316 üzenetére
hát ha nekem ilyen képeket csinálna nem szólnék egy szót se. állítgattad a gépet?
nem vagyok kibékülve ezzel a tapogatós fényerő szabályozással.
egyszer sikerült egy egész jó képet csinálnom. én árnyékba voltam és úgy készítettem zsebből hirtelen.
na minimum olyannak kellene lennie minden lövésnek. -
mpetrooo
tag
alaplaphibás gépet vennék, nekem a kijelző szállt el :-(
-
Hegasus
senior tag
egyedül a csepeli utca, a naplementés hajós, és az őszi fák van csak állítgatva, mert versenyre készültek. A többi úgy van feltöltve ahogy készìtette a telefon teljesen automatán, csak a fókusszal szoktam szórakozni, meg letámasztom valahová mindig a telefont.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy felraktam a 4.4 -et. Nem rég találtam egy új firmware -t az asus oldalán és fel is másoltam a telefonra de nem iamerte fel mint amikor a 4.4 -et raktam fel.
A kérdésem az, hogyan tudom felrakni a telefonra a frissítést?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Judy084
csendes tag
Sziasztok!
Új tagként belépek én is hozzátok.
-
Judy084
csendes tag
-
ScourgeA
tag
válasz Ra's al Ghul #6325 üzenetére
Szia, Nézd meg ezeket: #5932, #6255. Ha most sem megy, írd meg, milyen builden vagy és mit akarsz feltenni.
-
msuto
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudtok az ebay-en kívül olyan oldalakat, ahol pf2-höz tudok tokot venni, van egy csak ez a bele bújtatós fajta és már nem ilyet szeretnék.
Előre is köszi. -
csursan
csendes tag
válasz Judy084 #6328 üzenetére
Nekem másfél éve van meg.
Csak jót tudok mondani róla.Teszi a dolgát, gyorsan ahogyan elvárható tőle!
Nagyon jó képeket csinál,az én elvárásaimnak megfelel.
Egyszer volt szervízben a széria hibák miatt,kijelző karcolódás,hangszóró porosodás.
Most az újabb 4.4.2 androiddal is simán megy .Nekem nincs vele problémám.
Tabletjét is nagyon szeretem,sokat használom.
A telefon nálam 2-2.5 napot szokott kibírni,igaz én nem játszom rajta játékokkal de megy a net, bluetooth,reggeltől estig.
Egyenlőre ennyi a véleményem,mostanában nem igen fogok tőle megválni.[ Szerkesztve ]
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!egy kollegamnak ilyen telefonja van.azt mondja h kb ket napja ha hiv valakit a hangszoro suket es csak akkor hallja a kocsongest es a beszedet,ha kihangositja a telefont.probaltuk ujrainditani,de nem volt gyogyir a problemara.tudna valaki megoldast mondani erre a jelensegre?illetve a factory reset megoldana e ezt?
iPhone 16pro max
-
ScourgeA
tag
válasz tysonn198810 #6332 üzenetére
Ha headsettel vagy a Padba téve jó, tehát kiadja a jelet, akkor nagy valószínűséggel hardver hiba lesz. (Ugye nincs teljesen lehalkítva? )
[ Szerkesztve ]
-
Emirabdul
tag
válasz tysonn198810 #6332 üzenetére
Nálam ugyanez van! Kamera környékén kell erősebben nyomni ha a fuledhez teszed. Nálam igy ok. Ill neha ha padbol kiveszem ez sem segit csak a ki be kapcs,
. -
Csarlee
tag
Sziasztok!
Aug. eleje óta én is Padfone2 tulaj vagyok, használtan vettem elviekben hibátlannak volt hirdetve. Azonban, most, hogy volt már időm nyüstölni egy kicsit előjött egy probléma...
Szóval ha WiFi-n van akkor egy idő után ( változó 5 és 20 perc) eldobja a kapcsolatot a WiFi routerrel, ami egy TP-Link 1043 OpenWRT-vel. Biztos, hogy nem a router a rossz, van itthon az iPad4-től a Samsung S4 Mini-ig mindenféle eszköz amikkel minden okés. Néha, mielőtt eldobná a kapcsolatot még ki is írja, hogy rossz a kapcsolat a WiFi-vel. Ilyenkor mikor eldobja a fonalat akkor nuku hálózat, ping sem megy, még LAN-on belüli eszközök neveit sem oldja fel... Ha kikapcsolom a telón a WiFi-t majd vissza akkor megint müxik egy ideig. Az is mindegy, hogy benne van-e a "dokkolóban" vagy nincs. Szerintetek mit lehet vele tenni? Itt vettem a PH-n, de nem hiszem, hogy visszavenné az illető. Lehet, hogy Ő is így vette és nem is tudott róla meg mondhat bármit... Szóval, hova érdemes elvinni és mire számíthatok?
Köszi előre is,
Csarlee -
Judy084
csendes tag
Sziasztok!
Már 2. alkalommal tapasztalom, hogy a telefon reggelre nem reagál semmire, fekete képernyő, de közben ha valaki hív, azt jelzi, hogy elérhető vagyok. Mi baja lehet?
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
szerintetek melyik ingyenes offline navit érdemes letölteni és használni? mennék olaszba és addig kellene.
a sygic-et már elhasználtam horvátba. azért nem veszem meg mert még ez a nyaralás van és utána ki tudja mikor...
MapFactor, Navfree, BE-ON-ROAD -
Csarlee
tag
Igen, az Energiagazdálkodásnál van a hálózati kapcsolat állandó fenntartása de ennek az én bajomhoz semmi köze. Ha egy streamelt filmet próbálok nézni akkor is eldobja egy idő után a WiFi-t de ha a mobilnetet használom akkor nem! Meg amúgy sem lenne inaktivitás hálózat szempontjából a stream fogadása közben...
-
ScourgeA
tag
Egy helyen maradsz, vagy körút lesz? Én legutóbb azt csináltam, hogy letöltöttem itthon előre offline a Google Maps térképet, és kint azt használtam. Kb. egy 50 km X 50 km-es négyzetet lehet előre letölteni, ami bőven elég egy városra és vonzáskörzetére. Azt hiszem, 10 db offline térképed lehet (a Google Maps-ban az "OK maps"-ot kell begépelni a keresőbe.) Az viszont nem igaz, hogy teljesen offline működik, nálam nem töltötte be a térképet adatkapcsolat nélkül. Az első indításnál engedélyezni kellett az adatkapcsolatot, de ez csak pár kb adatot jelentett. Gondolom, erre a helymeghatározáshoz volt szüksége. Most már az EU leszabályozta a roaming díjakat, nem olyan vészesek. A hazai szolgáltatóknál kedvezményesen előre meg lehet venni pár száz MB roaming atatot, ez még mindig olcsóbb így, mint megvenni egy teljes offline szoftvert.
-
Hegasus
senior tag
a sygic-nek csak a beszélős része fizetős, a navigáció ugyanúgy működik ingyen tovább, miután lejárt a két hét, csak nem fog beszélni (csak rá kell bökni az elején, h "használat tovább korlátozott lehetőségekkel")
-
Kowa
tag
tudtok olyan programot amivel le lehet menteni legalább a névjegyzéket úgy hogy nem müködik a telefonon az érintő képernyő? sajna myphone explorer el nem lehet sajnos telefonon be kellene kapcsolni az usb debug modot
-
anrab
addikt
ScourgeA és H3gam, köszi a helpet. tudok a google offline naviról és a sygic próba utáni navigálásáról.
a google bonyolult és nehézkes lenne főleg olyan korlátokkal. a sygic nagyon jó de hiányozna a hang.
gondoltam ismeritek a free offline navigáció valamelyikét és azért kérdeztem hogy a három közül melyik a legjobb.
Rimini a központ és onnan mászkálunk minden felé! pl.: Róma, San Marino...[ Szerkesztve ]
-
Prego
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest