Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
dominating
tag
Van 1 kérdésem / problémám: telenor előfizetésem van mobilnettel (céges flexi "korlátlan") és a 7-8mega letöltés és 5 mega feltöltés helyett most van 0,9/0,02mbps. Wifin normális a sebesség. Felhívtam a telenort, elvileg nincs lekorlátozva a netem. Lehet, hogy a telefon romlott el és azért ilyen lassú a le/feltöltés vagy a sim kártya?
5800x3d + 6900xt
-
korimv6
aktív tag
válasz dominating #6451 üzenetére
És milyen sebességű a hálózat? Gprs, edge, 3g, hsdpa? De sztem a telenor mobilnet egy nagy kaki. Ezt úgysem fogják bevallani neked.
Körbe zárt villám.
-
Csarlee
tag
Na, visszajött a szervízből a jó Padfone2. A WiFi kapcsolat szakadozott, ki is írta, hogy az AP-al rossz a kapcsolat stb. Csatoltam a munkalap egy részét szkennnelve, szerintetek ezek az alkatrészek okozták a hibát?
Az a két alkatrész amit nem tudok beazonosítani a neve alapján a A68 SUB CABLE. Mi közük lehet a WiFi-hez?
itt a munkalap: -
ScourgeA
tag
válasz dominating #6453 üzenetére
Nézd meg különböző helyszíneken is. Egy zsúfolt helyen (pl.: balatoni strand), ahol sok eszköz csatlakozik egy toronyra, hiába adott az elméleti sávszélesség, sorba állnak a lekérdezések. Az is lehet, az adott állomás hibás.
Ha más helyszíneken is ugyanezt a hibát tapasztalod, nagy valószínűséggel nálad lesz a gond, ha csak egy helyen csinálja, akkor inkább a szolgáltatónál.[ Szerkesztve ]
-
twinkiecz
tag
Kedden én is visszakaptam a szervizből a telefon korrektül megcsináltak minden sőt még kijelzőt is cseréltek a tab-ban pedig nem volt baja "szerintem" + az összes típushibás alkatrészt is aksi, hangszórók, kamera lencse, sőt a telefonba az egész főpanelt. (így kell visszarakni a 4.1-et )
Így már nyugtot szívvel hirdettem meg úgyhogy itt hagylak benneteket. Úgysem voltam túl aktív.
linktr.ee/twinkiecz
-
ScourgeA
tag
Ezt lőttem ma búcsúban. Már rég akartam bluetoothos billentyűzetet, de ez az első, amit láttam magyar kiosztással. Univerzális 10.1-es, támogatja a WIN, OS, Droidot is. Megy persze tab nélkül is. Rögtön kezet ráztak a telóval, azóta nem kell mindig újra párosítani, felismerik egymást maguktól. Igazából egy összecsukható (mű)bőr mappa formájú, a felső részébe megy a tab, az alsóban van a billentyűzet, de ki is támasztható.
[ Szerkesztve ]
-
ScourgeA
tag
válasz Marcello83 #6458 üzenetére
-
ScourgeA
tag
válasz Marcello83 #6458 üzenetére
-
korimv6
aktív tag
válasz korimv6 #6432 üzenetére
3 nap alatt másodszor telepítettem újra a padfone-t. A telefon része teljesen használhatatlan volt. Bejövő híváskor kiírta, hogy az InCall UI leállt. Az állapotjelző soron ott volt a zöld kagyló, mintha felvettem volna, de csak csörgött és a home képernyő volt látható. Most megint csináltam gyári beállítások visszaállítását, de a facebookot, és a messengert nem raktam vissza. Kíváncsi vagyok, most lesznek-e hibák a telefon részben.
[ Szerkesztve ]
Körbe zárt villám.
-
anrab
addikt
csináltam pár videót és átmásoltam a laptopra de a vlc-n csak megy a lejátszás de fekete a képernyő! média player meg ki írja hogy "A Windows Media Player problémát észlelt a fájl lejátszása során." /el sem indul/
szerintetek?
telón simán megy bármelyik lejátszóval. -
ScourgeA
tag
A VLC éppen azért (lenne) jó, mert nem a telepített kodekeket használja, hanem a sajátját. Valami kodek hiba lesz, de nem javasolnék új kodekcsomagot, mert ezek mindig összeakadnak.
Először nézd meg, a legfisebb VLC-t (2.1.5) használod-e.
Használsz ffdshowt? Esetleg próbáld meg feltenni, ez néha helyrerántja beállításokat (ffdshowHa így sem megy, én átkonvertálnám a videót vmilyen közismertebb formátumba ezzel:
XMedia_RecodeEgy mpeg2-t meg már csak lejátszik minden lejátszó
-
-
Hordonandron
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a tapasztaltaktól. Most készülök venni egy pf2-t használtan. Holnap fogom megnézni a kiszemeltet. Tudnátok tanácsot adni mire figyeljek, miket teszteljek alaposan? Típushibákra gondolok elsősorban. Köszi!
-
Hordonandron
újonc
Hali, valaki talált már unrootolható root megoldást 4.4-re?
-
anrab
addikt
válasz ScourgeA #6469 üzenetére
kíváncsiságból rádugtam a telót a gépre, majd megnyitottam a vlc-vel a fájlt amit először betöltött egy könyvtárba. majd ezután átmásoltam a gépre egy saját mappába és utána már ott is megnyitotta. ezen felbátorodva először megnyitottam mindegyiket majd egyszerre átmásoltam az egészet. jó lett.
számomra rejtély hogy miért így lett jó.
köszi a helpet. -
Afromam
csendes tag
Sziasztok !
Én is hasonló problémával küszködök mint a többiek (magas fényerőnél vibrál a képernyő, napfényes időben az automatikus fényállítás nem működik, stb. ..)
Korábban a legújabb frissítést OTA-n keresztül lett feltéve ( V11.8.4.12 )
Leszedtem az Asus honlapjáról a legújabb Frimeware-t (egyébként már ez volt a telefonon) ( V11.8.4.12 ), ezt ahogy a leírásban is van manuálisan a telefon gyökér könyvtárába másoltam.
Mivel már ez a rendszer volt a telefonon, ezért nem jelzett semmilyen frissítést, viszont mivel gondoltam hogy hátha segítene valamit, csináltam egy gyári beállítások visszaállítást, viszont ezt követően is minden probléma változatlanul fennáll.Bárkinek valami ötlet, hogy hogyan lehetne a hibákat orvosolni, esetleg egy másik Androidot feltenni ( korábbit visszaállítani) ?
Előre is köszönöm a segítséget !
-
Judy084
csendes tag
válasz Afromam #6472 üzenetére
Nekem is vibrált a kijelző. Felhívtam az ügyfélszogálatot, és azt a választ kaptam, hogy ők még ilyen problémáról nem is hallottak. Jelenleg is szervízben van telefonom, ma 2 hete vitték el. Tegnap kérdeztem, hogy mikorra lesz kész, erre azt mondták, hogy bevizsgálás alatt van.
Van valakinek tapasztalata, hogy mennyi ideig szoktak rajta ülni? -
korimv6
aktív tag
Vasárnap óta nem volt semmilyen hiba a telefon résszel. Sajnos csak igaz, hogy a facebook alkalmazások cseszik szét az androidot
Körbe zárt villám.
-
Csarlee
tag
válasz Judy084 #6473 üzenetére
Nekem is a WiFi miatt volt szervízben ahol kicseréltek két kábelt ( a többi alkatrész az akksival kapcsolatos, korábban posztoltam is ide a munkalapot). Most felraktam a legfrissebb firmwaret és a hiba ugyanúgy előjött! Bizonyos idő után ( változó, 5-30 perc között) a WiFi kapcsolat megszakad, ki isírja, hogy rossz a kapcsolat az access point-tal, ha ki- bekapcsolom a WiFi-t akkor megint jó egy ideig... Ezek szerint ez szoftveres gond?! Nálad is hasonló tüneteket produkál? Ha nincs más visszaküldöm, az enyém még vastagon garis...
Ja, a vibrálást ém is észrevettem...
[ Szerkesztve ]
-
-
Attila2424
újonc
Sziasztok,
van egy pf2-m. Viszont az üvege a telefonnak eltört...
Segítsetek, hol tudom cseréltetni?Köszönöm!
-
Prego
senior tag
Hűha gyerekek, úgy tűnik hogy megkotlott az eszköz, nem akar elindulni a töltés.
Azért egy hónap alatt kétszer kell szervizeltetni, nem jó ómen ...
UI.: megvan a ludas, úgy tűnik eltört a vezeték az USB kábelében, ha mozgatom akkor elindul ...
Bedugtam egy HTC-s fejbe, aminek alul van a nyílása így most pont úgy törik hogy érintkezzen.[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
kovák
csendes tag
Én is elvittem 3 hete szervizbe adatkábel problémával, két hét után felhívtam őket, hogy mi a helyzet, erre mondja, hogy fényérzékelő probléma, technical support-ra vár......
-
kovák
csendes tag
De vibrált frissítés után, azt mondták még, hogy ha 30 napig nem tudják megjavítani kapok újat, erről mit tudtok?
-
kovák
csendes tag
válasz Judy084 #6490 üzenetére
Igen az ügyfélszolgálatos mondta, a WIFI-m jó volt, igazából minden jó volt, csak vibrált bizonyos képernyőkön, de nem is ezzel vittem be, hanem mondtam, hogy rossz az adatkábel kérek újat de mondta a csaj, hogy ott kell hagyni mindent, és utána mikor hívtam az ügyfélszolgálatot mondták, hogy a telefont is bevizsgálták és megbukott a fényérzékelő teszten.
-
dominating
tag
én 1 hete vittem be a telenorhoz gariztatni, elfelejtettem a hibák között felsorolni a poros kameralencsét... remélem megcsinálják így is :/
5800x3d + 6900xt
-
Kowa
tag
válasz dominating #6493 üzenetére
Valaki meglesne youtube nativ progit? Nekem par sec, utan total szetesik ia kep becsikozodnak a videok alig akar visszaalni a normalis kep. Nekem par hete jott vissza szervizbol 1 het alatt elkeszult hangszoro recsegett meg toltes dologgal de megcsinaltak. Nalam nevjegyzek nem laggol abszolut wifi is jol muxik.
-
Sippy22
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! Mielőtt lehurrognátok, hogy nézzek utána mert már le lett írva valahol, csak szólok, hogy 3 napja bújom a netet, fórumokat, stb., de nem találok megoldást!
Szóval hozzám került egy Padfone 2 teló, viszont a gazdija valamit úgy el**eszett rajta, hogy ha bekapcsolom bejön az ASUS logo, majd rezzen egyet, felvillan még egyszer az ASUS logó, aztán kis idő elteltével bedobja a RECOVERY módot (ott már csináltam factory resetet, de semmi) onnan tovább SEHOVA!!! Jó lenne egy új ROM ot rádobni, de mi lenne a megoldása, ebben nincs SD kártya, hogy rárakjam az Update.zip-et és telepítsem ! A gépre ha rádugom akkor a tároló részt nem látja, csak annyi jelenik meg az eszköztárban, hogy ASUS Android ADB Interface! Mit tudok tenni??? ha valaki van olyan jófej , hogy segítene azt megköszönném, csak arra kérem, hogy részletesen, mert ez a teló nekem olyan fura, hogy valami hihetetlen ! KÖSZÖNÖM!!!!A katona nem azért van, hogy szúrjon, hanem hogy senki ne szúrhasson!
-
ScourgeA
tag
válasz Sippy22 #6495 üzenetére
Ha bejön a Recovery, ne csak wipe data/factory resetet nyomj, hanem wipe cache partitont is. Ezután tedd fel a számítógépre az USB drivert innen: USB driver Ekkor már látnod kell a telefont háttértárként.
Majd töltsd le a legújabb firmwaret innen: V11.8.4.12 Only for WWECsomagold ki a .zipet, majd a mappában lévő második .zipet kicsomagolás nélkül másold fel a telefon gyökérkönyvtárába. Indítsd újra. Amikor bejön a Recovery, válaszd az apply update from sdcard opciót.
A Padfone 2 zárt bootloadert használ, ami elméletileg bolondbiztos, nem engedi 3. féltől származó buherált firmaware feltöltését. Ilyen hiba előjöhet, ha kinyitották a bootloadert, és buhera firmwaret akartak rátenni, de elhasalt, vagy SKU-t akartak cserélni a telefonon. Ha valaki "szerzett" egy orosz, kinai, japán telefont, majd megpróbálta európaisítani, az is járhat ilyen eredménnyel.
-
ScourgeA
tag
Még nem olvastam olyanról, hogy ez bárkinek sikerült volna. Elméletileg bootloader nyitás után bármit fel lehet tenni. Azonban az ASUS a KitKat-hoz (még) nem adott ki bootloader nyitót, csak IC-re és JB-re volt.
Unlock Device App: Unlock boot loader.
Notice: Only suitable for Andriod 4.0 Ice Cream Sandwich & 4.1 Jelly Bean OS version.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest