Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sippy22
tag
válasz ScourgeA #6498 üzenetére
Szia! Nem akartam ennyire részletes lenni, de akkor leírom factory reset megvolt, wipe cache ürítés megvolt, majd mivel másképpen nem is tudsz kilépni a recovery módból így természetesen a reboot system is megvolt! Ezeket csináltam meg legelőször (aztán többször is egymás után, mert nem áll fel a rendszer ) ! Amikor bejön az ASUS logó elkezdi a windows felismerni a telefont (gondolom a tárolót "MTP USB"), de mivel rezzen egyet és kilép és újra ASUS logó és ujra kilép, de akkor már recovery-be (és úgy is marad), így nincs ideje felismerni a háttértárat! A recovery menüben ha rádugod a telót a gépre, ott pedig az ADB interface-t ismeri csak fel (tehát háttértárat nem lát)! A driver amit linkeltél, már letöltöttem, de mivel nem lép tovább a teló, így nem látja a háttértárat sem ! Az ADB-t egyébként rendben felismeri! Olvastam valahol olyat, hogy létezik ilyen hiba (valami ASUS logo-nál nem lép tovább bla bla), de erre nem találtam a megoldás leírását!!! Akksit ki lehet ebből szedni? A hátlapot már sikerült lekaparnom , de olyan mintha az akku bele lenne ragasztva !!!
VALAKI MEGOLDÁST TUDNA????? PLS!!!!!!![ Szerkesztve ]
A katona nem azért van, hogy szúrjon, hanem hogy senki ne szúrhasson!
-
ScourgeA
tag
válasz Sippy22 #6501 üzenetére
Akkor svsz két út áll előtted:
1. Megpróbálod debug módba tenni a telefont és adb vel elérni windows alól
2. Lecseréled a recovery menüt CWM-ra1. A debug módot KitKatban csak developer mód alól lehet indítani. Ha sikerülne, le kell töltened az Android SDK-t innen: SDK, ez tartalmazza az adb (Android Debug Bridge) eszközt is a következő helyen: <sdk>/platform-tools/adb.
Az adb eszközt rendszergazdai parancssorból tudod indítani. A kezdő parancs az adb device - ez listázza a kapcsolódó eszközöket. Ha erre van válasz, akkor elérted a telefont.
Egyéb adb parancsok listája: adb command prompts
Hogyan lehet fájlt (firmware-t) küldeni az eszközre: adb push <local> <remote>
4.1 Jelly Bean alatt elég volt a telefont a hangerő fel + bekapcs. gombokkal debug módba küldeni, de a Google 4.2.2-től beszigorított, és ezt elrejtette a fejlesztői lehetőségek közé2. Esetleg a recovery a hibás, megpróbálhatod lecserélni CWM-re. Ez természetesen garanciavesztéssel jár, és rootolni kell a telefont. Leírás: Padfone 2 CWM
Ha nem vagy jártas ilyesmiben, inkább add szervizbe a telefont, előtte kérj telefonon árajánlatot.
-
Hegasus
senior tag
na nekem is megvolt az első szerviz...
augusztus 29-én adtam le, és múlt vasárnap dobtam egy emailt hogy hogy is áll a javítás... válaszolják h kész van... hát akkor megyek be és kérdezik kaptam-e smst, mondom nem, pedig küldtek, mert már szeptember 4-én kész volt a teló mondom az igen... pedig a lapon jól volt felírva a számom... biztos az egyik hölgyike elnézett vmit, mindegy ők is emberek, belefér... addig is nyomtam egy jó kis xperia x10 minit, 2.3as androiddal, nem embernek való a 2,55"os kijelző
na de a lényeg, h teljesen jól megcsináltak mindent, a kamera lencse már nem mozog, aksit cseréltek, hangszórókat cseréltek és kijelzőt is. (meg ahogy nézem a lapon, kamera modulokat is) most masszív tesztelés alatt áll, már hiányzott[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
avlisz80
tag
válasz Hegasus #6507 üzenetére
Kijelzőt miért kellett?Csak azért kérdem mert az enyém a kijelző alsó részén nem gyengén kintebb van mint a keret!Ráadásul be is tudom nyomni mintha rosszul lenne beleragasztva a kijelző!Tervezem régóta hogy beküldöm a "szokásos" hibák miatt nemtudom foglalkoznak e majd a kijelzővel is!Emellett a kamera poros és lötyög a lencse,hangszóró recseg és amúgy is mintha az összes eddigi telefonom közül ez lenne a leghalkabb, hiába van maxon a hangerő!
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy olyan gondom lenne, hogy mikor legelőször megjelent a telefonra az Android 4.4 akkor én az feltettem és minden rendesen ment (kivétel az ismert hibák pl.: Audiovarázsló). Azóta láttam az Asus oldalán, hogy megjelent újabb frissítés viszont az nem raktam fel. Nemrég egy másfél hónapja kb. megjelent egy frissítés amit a telefon jelzett is és wifin le tudtam tölteni és fel is telepítettem. A fórumon itt olvastam hogy ez elvileg megoldotta az ismert hibákat (pl.: Audiovarázsló). Sajnos nekem még a frissítés után is fenn áll a hiba az Audiovarázslóval (ha nem a station-ben indítom el akkor nem történik semmi és a telefon egy kis időre teljesen "lefagy").Az lenne a kérdésem: lehet, hogy én rontottam el azzal, hogy nem sorban raktam fel a frissítéseket a telefonra?
Esetleg ha előröl kezdeném? (A legelső 4.4 telepítése recovery módból majd a következő és végül az utolsó)?Vagy esetleg van ennél egyszerűbb mód is hogy, orvosolni tudjam az adott problémát?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Nyick
tag
válasz Ra's al Ghul #6509 üzenetére
én sorba raktam fel, de nekem sem megy az audiovarázsló a telefonon.
-
anrab
addikt
ez már csak ilyen. több sebből vérzik.
elkúrták az egész fw-t. -
ScourgeA
tag
Ilyenkor érdemes megírni, milyen builden vagy. Ez az aktuális:
Nézd meg ezt a két beírást: #(6408) Marcello83, (#6391) ScourgeA.
A lényeg: az Audiovarázsló angol nyelven megy, magyarul nem.
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz avlisz80 #6508 üzenetére
észrevettem egy porszemet az lcd és a gorilla között(mikor kerülhetett oda nem tudom), ráírtam a lapra és cserélték
(#6509) Kenan: angol nyelven működik, érdekes h magyaron miért nem tudták megcsinálni.
szerk.: megelőztek[ Szerkesztve ]
-
pengész
csendes tag
válasz Hegasus #6513 üzenetére
H3gam,
neked volt valamilyen konkrét panaszod az akkura? Én csak a kameralencse és a hangszóró miatt adtam be, de nekem is cserélték. A szabim miatt csak augusztus végén tudtam elkezdeni használni, de a javítás után jelentkező fagyások, kikapcsolások, merülések miatt vissza kellett küldenem, ma vitte el a futár. Ugyanazok az appok kerültek vissza, amik az első javítás előtt telepítve voltak, és a KitKatre is azelőtt frissítettem, mielőtt először leadtam, ebből gondolom, hogy az akkucsere nálam nem sikerült. Ha a javításról esetleg 4.1-gyel jönne vissza, nem fogom frissíteni, összességében nekem nem jött be a KitKat: nem tetszik a grafikus design, sokkal lassabb a dokkolás utáni váltás.
Szerkesztve elütés miatt
[ Szerkesztve ]
-
ScourgeA
tag
Frissült a Youtube alkalmazás, nézd meg most. Nálam is rendben működik. Ha most sem jó, nyomj neki egy Gyorsítótár törlését. Ha ez sem javítja meg, távolítsd el a frissítéseket, és nyomj egy Adatok törlését is.
Ezután lépj be a Play Store-ba, és tedd fel újra a frissítést. -
Hegasus
senior tag
válasz pengész #6514 üzenetére
volt bizony! 40% alatt pillanat alatt elfogyott a töltés, tipikus jelensége mikor már hibás az akku.
hát nagyon kicsi az esélye, h 4.1-el jön vissza... gondolom alaplap cserénél jöhet csak szóba ilyesmi, h korábbi rendszer lesz rajta.
én a felületet már megszoktam, az itt leírt hibák nagy része nem is jelentkeztek nálam, szóval nekem inkább bejön a kitkat, mint a 4.1.
amúgy simán el tudom képzelni, h rajtunk csiszolják a rendszert, h a legújabb padfone-ra már "hibátlan" kitkat kerüljön.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Kowa
tag
válasz ScourgeA #6515 üzenetére
koszi a tippet ugytunik most nem csikozodik a kepe . Viszont ami eddig jol mukodott az egy masik a Utorrent Web UI resze. ami most total nem akar mukodni. bongeszon meg bejon a webes felulet de hozzaadom a file t amit toltenek es nem indul el Esetleg valaki ugyanigy hasznalja ezt a progit? Probáltam az utorrent remote progit is Play aruhazbol ugyanez volt a jelenség
-
ScourgeA
tag
válasz Sippy22 #6501 üzenetére
Találtam két csókát a padfonclub fórumán PFC, akinek hasonló problémája volt. Az egyik az általam is javasolt 2. lépést (CWM recovery) lépte meg, de nem lett eredményes. Végül mindkettő szervizbe adta a készüléket, és alaplap cserével kapta vissza. A szerviz szerint a hiba az volt, hogy az alaplapi shell nem tudta mountolni az SD kártyát. A másik cserésnek az volt az érdekessége, hogy ő IC 4.04.-el kapta vissza a készüléket . (valószínűleg elfelejtették frissíteni).
-
ScourgeA
tag
Az ilyen "eddig jó volt, de most nem" típusú programhibáknál is hasonló lépéseket lehet megpróbálni, mint amit a Youtube-ra írtam a #6515-ben (Cache törlése, próba, adatok törlése, frissítések eltávolítása, újra frissítés, próba.). Ha még mindig vacakol: Cache, adatok törlése, frissítések eltávolítása, teljes programtörlés, újratelepítés, próba.
[ Szerkesztve ]
-
lmano
tag
Csak station-t keresek, elsősorban törött érdekel. Ha valaki tud ilyet, kérem segítsen. SÜRGŐS!!
-
pengész
csendes tag
válasz Hegasus #6516 üzenetére
Az előző javítás után én 4.1-gyel kaptam vissza. Most viszont nem úgy fogom, mert megkaptam az értesítést, hogy a jelzett hiba a szervizben nem jelentkezett, ezért visszaküldik. Valószínűleg azért, mert mindösszesen 150 karaktert lehet beírni a leírásba, az pedig nem annyi. Az biztos, hogy nekiállok videózni, mert ez nem normális. Naponta kétszer fordult elő, hogy nem bírtam visszahozni alvásból, csak soft resettel, és többször előfordult, hogy a stationbe helyezéskor mintha nem kapcsolna be a háttérvilágítás, utána le is fagy.
-
Marcello83
tag
Hol tudnám letiltani a hangvezérlést és egyéb hangparancsokat? Nagyon zavaró, mikor egy külső hangeszközre dugom a készüléket, de ha egy picit is megmozdul a zsinór, megszakad a zene és egy hangjelzéssel szól, hogy mondjam, várja az utasítást a Google. A programok között nem volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra, Lenovo Legion 5
-
ScourgeA
tag
válasz Marcello83 #6524 üzenetére
Kapcsold ki a Google Now-t: Google-beállítások (szürke g betű az alkalmazások között) \ Keresés & Asszisztens \ Google Asszisztens \ Ki
-
ScourgeA
tag
válasz Marcello83 #6526 üzenetére
Az Asszisztens hangbeállításait is megnézted? Próbáld meg bekapcsolni majd kikapcsolni az Asszisztenst, ls egy újraindítást is megérhet a dolog, Nem tettél fel mostanában vmilyen hangbevitelt használó programot, pl, hívásrögzítőt?
-
korimv6
aktív tag
válasz Marcello83 #6524 üzenetére
Nekem is ugyanezt csinálta eddig. Mostanában azt dobja be, hogy Inicializálás. Sajnos nem jöttem rá mitől lehet.
Körbe zárt villám.
-
Hegasus
senior tag
válasz korimv6 #6528 üzenetére
az inicializálás nálam is jelentkezett míg olyan jack fülest használtam, amin 2 "vonal" volt, aztán joepf2 kolléga javaslata alapján kipróbáltam olyan fülest, amin 3 vonal van, azóta nem jelentkezett ez az "inicializálás"
ki lehet próbálni átalakítóval is[ Szerkesztve ]
-
Marcello83
tag
-
momes
csendes tag
Hali!
Már lassan fél éve megvan a padfone-om, azóta olvasgatlak itt titeket titokban, de most jött el a pillanat, hogy szükségem van a segítségetekre. Valamiért fura hangja van most rezgésnél, mintha alatta lenne valami fém tárgy, szóval eldöntöttem, hogy beküldöm a szervízbe. Viszont ezzel a 4.4-gyel az istennek sem sikerült megbarátkoznom, ezért valahogy az eredetit szeretném rá visszarakatni. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen indokkal küldjem vissza, hogy tutira visszarakják azt, vagy csak simán mondjam meg nekik, hogy ez egy szar, kérem a régit és kész? És amúgy ezen a linken tudom beküldeni?előre is pacsi a válaszokért!
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Idén áprilisban vettem PF2-őt a T-mobile-nél .Kötöttem rá biztosítást is .
Tegnap leejtettem és megrepedt a kijelző + az érintő felület sem működik .
Kérdésem : Mi a biztosítás menete ? Van esély rá ,hogy kicserélik a készüléket és nem javítják meg ?
Ezt a 25ezer forintos önrész miatt kérdezem ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
ScourgeA
tag
Szia,
Jó a link. Az ASUS szervize a Cordon Electronics, itt vannak elérhetőségek: #6377. Így a leírás alapján vibramotor cserének tűnik, azaz nem alaplap csere. Szvsz a régi szoftverhez alaplap cserével lehet hozzájutni, ha előre kéred, hogy ne frissítsék, de ezért ne tedd tönkre a telefonod. A legyártott alaplapokon még az eredeti firmware van. Hogy egyéb mód van-e rá, azt vagy a szerviz, vagy az ASUS ügyfélszolgálata mondhatja meg. Én nem hallottam még olyan emberről, aki látott olyat, aki azt beszélte, hogy visszatette, vagy tették neki a JellyBeant.
-
Judy084
csendes tag
válasz mazsi70 #6534 üzenetére
Szia!
Nekem az előző telefonom járt hasonlóan. Fel kell hívni a szerződésben feltüntetett számot, és ott kell elmondanod mi történt. Kapsz egy kárszámot és azzal kell bemenni a T-mobile szervízbe. Nekem kicserélték önrész ellenében. Azért mielőtt hívod őket, jól olvasd át a biztosításod feltételeit.
-
Judy084
csendes tag
A telefonom 3 hét után visszajött szervízből. 2 nap után a kijelző újra elkezdett vibrálni, a wifi jelét is alig fogja...
Holnap megy vissza megint.Nektek volt már hasonló tapasztalatotok?
-
pengész
csendes tag
válasz ScourgeA #6535 üzenetére
Nekem 4.1-gyel jött vissza szerviz után, akkut és alaplapot is cseréltek. Mondjuk minek, mert nem volt a hibabejelentésben olyan, ami miatt kellett volna, de most (miután a szerviz óta nem működik megbízhatóan) megnéztem az általuk az első szerviznél felvett hibákat, azon az is szerepelt, hogy nem vett fel töltést a telefon... Hétfőn visszakaptam, most javítás nélkül, mert a szervizben nem jelentkezett a hiba. Nekem meg ma reggel melegedett úgy, hogy nem használtam, aztán pedig kikapcsolt.
-
Judy084
csendes tag
-
pengész
csendes tag
válasz ScourgeA #6540 üzenetére
Jogos, olvasnom kellene, mielőtt írok...
Elkezdtem videóra venni a parajelenségeket, nem nyugszom bele, hogy a szerviz olyan hibát is javított, amit nem jeleztem (mert nem jelentkezett), és most, hogy a folyamatos fagyások és kikapcsolások miatt gyakorlatilag használhatatlan a készülék, nem csinálnak semmit, mert náluk nem jelentkezik a hiba.
-
dominating
tag
Üdv!
Ugye ha "asus"-on keresztül gariztatom a pf2-met akkor a conrad céghez küldik?5800x3d + 6900xt
-
anrab
addikt
válasz dominating #6546 üzenetére
Cordon
-
dominating
tag
érdekes... tegnap jött vissza a telefonom onnan és azon kívül ,hogy kicseréltek az aksi, poros lencsét, meg ezeket a "marhaságokat" a zavaró hibát nem csináltak meg... ami nálam a következő: nincs mobilinternetem(vagyis van kis "H" betű fenn, de semmilyen weboldalt nem tölt be, a play-t elindítom akkor időtúllépés, speedtesten 2mega/0,03mega...) most elküldjem megint? mit lehet ilyenkor csinálni?
5800x3d + 6900xt
-
mazsi70
senior tag
válasz dominating #6548 üzenetére
Mobilinternet előfizetésed van ?
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
ScourgeA
tag
válasz dominating #6548 üzenetére
Ellenőrizd le az APN beállításokat:
Telenor:
Name: Telenor Online
APN: online
MCC: 216
MNC: 01
APN Type: default, supl
az összes többi (Athentication type is) üresVodafone:
Name: Vodafone HU
APN: internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.)A feltöltőkártyás internet beállításához adjuk meg a következő paramétereket:
Name: Vodafone HU
APN: vitamax.internet.vodafone.net vagy vitamax.snet.vodafone.net
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.)
az összes többi (Athentication type is) üresT-Mobile:
Name: T-Mobile H
APN: internet.telekom
MNC: 30
Athentication type: PAP
APN típus: default, supl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl