Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz Hegasus #5400 üzenetére
egész biztosan nem csak KK probléma, HTC, LG, Huawei, Sony, Samsung, hogy csak pár nagyobb márkát mondjak, olyan típusaik forumain olvastam ahol tudom, hogy 4.1 vagy 4.2 fut és személyesen is meg éltem az Xperia S és az Ascend P6 telefonommal is. Előbbire puszta kiváncsiságból tettem fel a chrome-t, mert nagyon nincs használatban. De amit te mondasz az is igaz, ezért is mondtam, hogy megérte belépnem, mert tanultam valamit én is ma
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
kris75
aktív tag
válasz Marcello83 #5404 üzenetére
Még nem sokat használtam.
Mikor szeretnéd átvenni a tab kabát ot?Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
Zsoleszq
csendes tag
Szia!
Nekem is berepedt a dokkolónak a kijelzője, és az asus szervizbe horror áron akarták megcsinálni valami 100e Ft + áfá-ért. Maradt az ebay és Taiwan-ból rendeltem egy originál zsír ujjat dobozban 134.00 £-ért. Még mindig jobban jártam, mint a gyári Asus szervizzel akik leakartak húzni.
így találsz rá az angol ebay:New Asus Padfone 2 Station tablet 10.1 inch IPS Touch panel - Black
[ Szerkesztve ]
-
Al Capone
tag
Eltűnt az 5402-es hozzászólás. Mi érdekelne másokat is?
-
TomWexX
addikt
válasz Marcello83 #5408 üzenetére
Tilos hírdetni szakmai topikban! Ez lett moderálva...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Tomacko
senior tag
válasz Al Capone #5407 üzenetére
Gondolom hirdettél, ha jól sejtem, az meg ugye etikettben foglalt dolog. Hirdetésre ott van az apróhirdetés "rovat"A "szaki" gyorsabb volt előttem
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Al Capone
tag
Dehogy hirdettem. Nem is én írtam azt a hsz-t... Csak kíváncsi voltam, hogy mi vonatkozott volna másokra is.
-
kris75
aktív tag
Sziasztok! Én írtam egy feleslegessé vált eredeti Asus pf2 station transleeve ről. Az új padfone eddig hibátlanul megy, egy-két dolgot nem találok ami a pf2 ben volt. Pl: hogy adják hozzá plusz képernyő t? Az üzemelő javult az mai kezelés szerintem rosszabb lett(ugyan kezel 2 másik címet, de nem lehet szinkronban használni csak felváltva). A Tab része : a felmondás miatt jobb a kép jobb helyen van a töltő kivezetése. Krs
Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
kris75
aktív tag
Akit érdekel a station transleeve fekete pü vagy telefon.
Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
korimv6
aktív tag
Túl vagyok a telefon kijelzőjének cseréjén. Ha vki erre szánná magát, akkor jó tanács hogy a kijelző alján lévő gombokat megvilágító ledpanelt is el kell távolítani, mert az rajta van az új kijelzőn. A másik, hogy ha felragasszuk a műanyag keretre a kétoldalú ragasztót alul, akkor a csavaroknál hagyjuk ki, mert nálam kicsit túllógtak a csavarok és kinyomták a kijelző alját. Le kellett reszelnem a csavarokból.
A kijelzőt az ebayről rendeltem, de annyi gondom van vele, hogy a vissza valamint a home gomb nem érzékel, a legutóbbi alkalmazások érzékel, de a home gombnak megfelelő funkciókat hozza elő. Ettől kicsit fel és jobbra az lcd alatti részen, ahol gomb sincs, érzékeli a legutóbbi alkalmazások gombot Sajnos a vissza gombot sehol sem találtam Tud vki kijelző kalibráló progit? Ha az sem segít, akkor megreklamálom az eladónál, csak nincs sok kedvem több ezer forintért visszaküldeni.Körbe zárt villám.
-
enigmawutash
tag
válasz korimv6 #5416 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phoenixstudios.aiogestures
En ezt használom: oldalra rakom ki az home, task, back ot
Nagyon szeretem ezt a progit, ajánlomVan asus kijelző cal. Tool az "utility" pont alatt:
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=PadFone%202&os=32 -
korimv6
aktív tag
válasz enigmawutash #5417 üzenetére
Köszi. Az elsőt ki fogom próbálni. Az Asus kalibráló viszont a stationhöz van
Körbe zárt villám.
-
enigmawutash
tag
Ahoz képest ha a station 5000mha, azert annyira sajna nem bírja jól. Tegnap mind a kettő 100on volt(teló+station) es estére 20% maradt... Mondjuk tényleg egesz nap zúztam 7oras kijelző idő aszem
-
pepetech
őstag
válasz enigmawutash #5419 üzenetére
meglehet fektetni de ha belegondolunk abba hogy én a htc one-t megfektettem már 13 órakkor úgy hogy 9-től nyomkodtam masszívan akkor nem is olyan rossz ez a 2% én azt mondom.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Mappákat hogy hozhatok létre az alkalmazásoknál ?
Üdv !Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
korimv6
aktív tag
Az Asus Magyarország a fészbúk oldalára kirakta, hogy hivatalosan is megindult az új Padfone mo-i forgalmazása. A hsz-ok közt megemlíti az ajánlott fogyasztói árat tabbal együtt. De ami nekünk fontosabb, hogy a 4.4-et júniusra ígérik a Padfone 2-re Remélem igazuk lesz.
[ Szerkesztve ]
Körbe zárt villám.
-
pepetech
őstag
válasz korimv6 #5423 üzenetére
Kimaradtál egy kőrből . Dobj újra!
Már volt ivatalos bejelentés is az asus felől.
illetve itt volt ez is: http://mobilarena.hu/hir/erkezik_a_padfone_2_kitkat-frissitese.htmlIPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
csursan
csendes tag
Hali!
Tudna valaki jó áron Pf2-re fóliát valahol.
Lassan megérkezik a szervizből és megpróbálnám védeni a karcok ellen.[ Szerkesztve ]
-
IWC16
csendes tag
Sziasztok ,
nem is tudom hogy örüljek vagy sírjak?
Ezennel értesítjük Önt, hogy az alábbiakban részletezett készülékét annak sokadik vagy elhúzódó szervízelése, illetve alkatrész hiány miatt kicserélnénk.
Most volt bent először, de az alkatrész nem érkezik meg határidőn belül.
két opcióm van:
· készülék javítása· Levásárolhatóság, (körülbelül ~20 napot vesz igénybe) amely a számlája + csereigazolása ellenében jogosítja fel Önt, az eredeti kereskedőjénél való levásárhatóságra/kifezetésre* stb. Ez csak abban az esetben jöhet létre, ha az eredeti kereskedője még aktív cég, tehát felszámolás, vagy csődvédelem alatt nem áll. *Kereskedés függő és mindenkor a kereskedéstől függ. TELEKOM szolgáltatóknál CSAK cserekészülékre van lehetőség!
A Telenornál meg elvileg nincsen, de az összeget elvileg nem adják vissza csak le tudom vásárolni!
Ez lehetséges, ? van valakinek tapasztalata?
az észrevételeket megköszönöm
zs
-
Tomacko
senior tag
Én talán annyit mondanék hozzá, hogy ez náluk belső irányelv amit leírtak neked, persze ez országonként más és más, mert mindenhol másmilyenek a fogyasztót védő szabályozások. Én amit tennék első körben mielőtt bemennék a szolgáltatóhoz vagy kereskedőhöz vagy bárhova, hogy a Fogyasztóvédelemhez bevinném a kapott levelet. Ugyanis amit ők mondanak, hogy ezt meg ezt teheted ő szerintük az nem biztos, hogy úgy is van. Én amennyire ismerem ezt a rendszert (voltam jó pár éve boltvezető) úgy gondolom, hogy jogosan kérheted vissza a vételárat. De mondom, fogyasztóvédelem első körben, ők tudják mit tehetsz és segítenek is, hogy hogyan vágj bele, hiszen érted (értünk) vannak. Sőt, én annó a másik oldalon állva is azt mondtam a vevőknek, ilyen kétséges szituációknál, hogy forduljunk a fogyasztóvédelemhez, akár együtt is, mert nekem egyáltalán nem volt érdekem a rosszhírnév keltése magamról
[ Szerkesztve ]
-
IWC16
csendes tag
Szia
igen pf2--ről van szó,
semmi különös, kicsit karcos kijelző a dokkolás miatt,
térerőproblémák,de semmi olyan ami nem volt még jelen a fórumon.
Valószínűleg rossz(vagy jó ) ütemben vittem be március 10.-én,mert
a levelükben azt írták hogy várhatóan telefonomhoz szükséges alkatrész április 10.-én fog megérkezni.Így meg pont kicsúsznak a határidőből
Ma be kellett vinnem a Cordon-ba az összes tartozékot, és innentől az ASUS veszi át
a kapcsolattartást velem,telefonon annyit mondtak, kb 2-2,5 hét mert most kiküldik a hollandiai gyárba,
és mindenről tájékoztatnak emailben
eddig itt tartunk
ha van valami írok
üdv
zs -
dogi01
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy olyan lehetőség hogy nexus 5-met becserélem egy ilyen jószágra!
Kérdésem az hogy valóban függetlenek e a T-mobilban vásárolt Padfone-ok? -
gubacsino
aktív tag
válasz migabi24 #5436 üzenetére
Természetesen itt az dönt kinek mi a fontos. Ha fontos hogy bíztos legyen frissìtés jövőre is, az FHD kijelző, az erősebb cpu (2.3Ghz\core) Akkor N5 Vagy az AC szabvány ahol azért érződik a két készűlék közötti 1 év megjelenés.
De meglepöen a PF2 néhány elemében jobb. Csak hogy kicsit hazabeszéljek 13mp kamera (N5, 8mp) Vagy a rádio. Hiszen hagyományosan a Nexusokban az nincs. Persze nélküle bőven lehet élni. De kinek mi... -
Nyick
tag
A telefonomon egy új hiba jelentkezett, amit még nem olvastam itt a fórumon.
Nem érzékel két függőleges csíkban (kb 5mm) tapizást a telefon. De olyan helyen hogy telefonzárból sem tudom kivenni. Screentouchtest kimutatta a két csíkot. Valakinek volt hasonló? -
dogi01
aktív tag
-
martinkeet
aktív tag
Sajnos meg kellett "válnom" a telefonomtól.Hatodik garanciális hibánál (ebben volt kettő új készülék csere is) visszafizették a teljes vétel árat.Hét hónapból kb hármat tudtam használni.
Roppant szerencsétlen voltam ezzel telóval!
Mindegy is. Maradt néhány tartozékom.
Itt megtaláljátok.
Remélem,hogy nem dorgálnak meg a tolakodásomért...[ Szerkesztve ]
-
korimv6
aktív tag
válasz martinkeet #5441 üzenetére
Sajnálom, hogy nem volt szerencséd, de örülök, hogy legalább a vételárat visszakaptad.
Körbe zárt villám.
-
IWC16
csendes tag
válasz martinkeet #5441 üzenetére
Szia
Hol vetted, hogy vissza adták a vételárat?
Mert én most éppen a Telenorral küzdök
Pénzt nem akarnak vissza adni,
Levásárolhatom, de csak egy db készüléket fizetek, ha olcsóbb akkor a különbözetet sem fizetik vissza.
Több készüléket nem vehet az összegből!:-(Üdv
zs -
Djatis
senior tag
Én pont ma intéztem el a telekomnál a cserét!
Részletre vettem a pf-et és 65k-t fizettem eddig be azt vissza adták egy forintig és vettem helyette egy i5s-t aminek a kezdője volt 15ezer forint plusz 24x4000!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
IWC16
csendes tag
sziasztok,
köszönöm a tanácsokat,
én 210.000 vettem praktikummal, és jelenleg nincs is ilyen értékű telefonjuk,
így biztos buknék az ügyleten ha minden így maradna.Egyébként szerettem a Telefont, én nagyon meg volta vele elégedve!
Sajnálom is egy kicsit, pláne úgy hogy most meg fogalmam sincs hogy mit vegyek ilyen értékben!üdv
zs -
Tomacko
senior tag
Ne vegyél tőlük semmit. Nem vagy köteles náluk el költeni a pénzed. Kérd szépen vissza aztán vegyél bármit bárhol.
-
avlisz80
tag
Mától 78e online a T-nél a drága a saját csomagomba!
Azt hiszem el jött az ideje a rendelésnek!Ennyit úgy gondolom megér![ Szerkesztve ]
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest