Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ossis
csendes tag
Szia
Nekem is volt hasonló problémám, már a 3. wifimodul fut a készülékben. És még mindig van gari, és megint érik a csere. Pedig rootolva van.
Neten utánaolvastam, és többekél is van gond a wifivel, lehet ez globális probléma a tabletnél
De a cserével nekem utána hónapokig erősebb a jel, mint az eredetivel. -
Ossis
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a tab nem megy rá Wifire. Folyton megakad az IP cím keresésénél, és utána azt írja hogy azonosítási probléma. Kb. két hónapja csak 1 hálózattal cisnálta ezt, akkor csináltam egy factory resetet és megjavult, de most megint előjött, és mostmár nemcsak 1, hanem az összes általam próbált hálózatra nem tud felmenni. Ötlet? Másnál is előjött ez a probléma?
-
Ossis
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy custom recovery-t hogy tudok rárakni biztonságosan? Mert a gyárival nem tudok ROM-ot cserélni. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De a cserével nekem utána hónapokig erősebb a jel, mint az eredetivel.