Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
Hali!
Most vettem lányaimnak egy-egy darabot. Volt nekik rokonoktól gyűjtött (3 éve) zsetonjuk és a nagyobbik ezt kért, akkor nyilván, hogy a kicsi is.Mind a ketten rózsaszín(vagy milyen is) színben kérték. Hát mit mondjak. Nekik nagyon tetszik.
Nekem kevésbé. Mármint a színe. Amúgy a gép nagyon korrekt. Mind a kettő gyári 4.2-vel van és bőven elég arra amire ők használják. Még sok is. Van bennük két Silicon Power 32Gb-s kártya, mindkettőt szépen kezeli, lazán felfér rá a zenéjük meg a filmjeik. Úgyhogy autózás közben most csend van.
No szóval csak jelentkeztem, hogy tagok lettünk a klubban és köszönjük az eddigi észrevételeiteket, amik segítettek abban, hogy ezt válasszuk ne az Alcor 8"-st.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest