- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Miracast a technológia neve, a hol és mennyi részére keress rá. Én egy erre képes tévével próbáltam a dolgot és nem volt túl meggyőző, elég nagy volt a késleltetés (egy teszt hasonló tapasztalatokkal). Ahogy olvastam a késleltetésre nincs felső korlát a szabványban, ezért előfordulhat jobb és rosszabb implementáció.
A kapcsolathoz nem kell router, a két eszköz közvetlenül kapcsolódik a saját wifi chip-jük segítségével.
Az általam próbált összeállítás játékra teljesen alkalmatlan volt, még a böngészés közben is zavaró volt, hogy gördítek egyet és egy fél másodperces csúszással (köbö) láttam a tévén az eredményt.
Filmet nézni viszont remek volt.Nem tudom mi lenne a fő felhasználás, de érdemes lehet kipróbálni valahol - akár egy media marktban egy miracastre képes tévével - és utána dönteni, érdemes-e beruházni egy ilyen kütyüre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- iPhone topik
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest