Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
emerzee
üzenetére
Ezer hála és köszönet!

Megmondom őszintén, hogy azért kissé csalódott vagyok. No nem arra számítottam, hogy úgy fog futni mint egy jó asztali pc-n, csak reméltem, hogy azért egy ilyen masinán már elviselhető, hisz mégis csak erősebb a vas benne mint az S2 telefonomban. És azon azért használható. Igaz, hogy ér elvágáshoz közeli néha az élmény, de megy.
Régebben már vettem a gyereknek tabot, na, az teljesen használhatatlan volt, valamelyest jó hír, hogy itt már látszik a remény.
Bár egyáltalán nem értem ezt az irányt, hisz elég sok flash alapú oldal van, miért nem fejlesztenek hozzá?
Persze ehhez hozzátartozik, hogy dunsztom sincs a flash programozásáról, csak firebug-al szoktam kicsit matatni az oldalakon, de ez semmi.
Amúgy jó lenne a gép, még tetszik is, de a fő használati szempont farmerama és zoo mumba lenne, de ha sok időt kell várni és néha még bele is fagy az asszony úgy kivágná az egészet, hogy elsírnám magam.
Ha megtudná, hogy mennyi volt, talán még meg is verne!

Köszönöm szépen még egyszer!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest