- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
válasz
Csendeske #4741 üzenetére
Nagyon Köszi a segítségeket! A helyzet az, hogy ez a rootzenfone mégis megcsinálta, letöltöttem egy harmadik helyről valót, és az volt a legfrissebb apk azzal ment a rootolás. (Mondjuk leszedtem a playből pár progit amelyek root checkerek és az egyik azt mondja hogy rootolt, a másik hogy nem, a harmadik meg egyszer azt hogy igen, egyszer azt hogy nem...őrület)
szóval most rootolva lett szerintem, jöhet a következő lépés..elkezdtem letörölgetni a telepített appokat, de rájöttem hogy a gyári softwarenak fentartott 4.17Gb a 8-ból kicsit böki a szemem azaz egy új romot kellene felraknom...valakinek van ötlete? ha jól látom erre nincs cyanogenmod. 4.4.4 van rajta, hát nem mennék nagyon vissza az időben, de olyan kellene amit fejlesztenek folyamatosan...
köszi eddig is mindent
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest