- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
úgy tudom, hogy az összes asus készülék (kivéve persze a nexust ugye) szoftveresen tudja kezelni az otg-t, csak rádugod a pendrive-ot és a fájlkezelőjében már látja is, mindeféle root és stickmount nélkül. tehát gondolom a 3g-s stick se gond.
"Mellesleg szerintem teljesen felesleges egy tab mellé drága telefont venni, vagy egy drága telefon mellé tabot, mert kvázi ugyan arra használja az ember és az egyik csak parlagon fog heverni."
totálisan egyetértek, mert nekem volt is one x + nexus 7 kombó, de nagyon idegesített, hogy van egy 100+-os telefonod telefonálni meg smsezni... mert a tablet mellett nagyon nem nyúlsz hozzá az biztos.
"Ezért találom nagyon jó konstrukciónak az ASUS Padfonet, csak az meg kib*szott drága."
ezzel is egyet értek, ezért is szereztem be egyet
, csak már nem is annyira drága. főleg szolgáltatóknál 170 kártyásan(persze független, mert asus nem engedi függősítést) a 64 gb-os... ami azért másfél készülékért igen kellemes (persze csak ha felső kategóriában gondolkodunk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Objektívek topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest