Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
na lejött végre a frissítés, fel még nem raktam mert kevés az akkuban a nafta. de belenéztem, frissül a kernel (4.2MB) és nagyjából az összes rendszer apphoz (139 db) van patch benne. azért ilyen kicsi a frissítés mert csak pártíz/párszáz kb-os javításokból áll, nem egy komplett új rom. viszont én még ennyire se számítottam úgyhogy ez kellemes meglepetés. ha már 4.4 nem lesz rá legalább ami van az legyen jó. bár eddig se vettem észre hogy rossz lenne. 4,5 nap folyamatos működés mellett (wifivel, de energiatakarékos mód be van kapcsolva) 11,5 óra screen. szerintem ez überfsza. remélem a frissítéstől nem lesz rosszabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest