Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
na lejött végre a frissítés, fel még nem raktam mert kevés az akkuban a nafta. de belenéztem, frissül a kernel (4.2MB) és nagyjából az összes rendszer apphoz (139 db) van patch benne. azért ilyen kicsi a frissítés mert csak pártíz/párszáz kb-os javításokból áll, nem egy komplett új rom. viszont én még ennyire se számítottam úgyhogy ez kellemes meglepetés. ha már 4.4 nem lesz rá legalább ami van az legyen jó. bár eddig se vettem észre hogy rossz lenne. 4,5 nap folyamatos működés mellett (wifivel, de energiatakarékos mód be van kapcsolva) 11,5 óra screen. szerintem ez überfsza. remélem a frissítéstől nem lesz rosszabb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)