- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
Én egy Genius Luxepad 9100-as Bluetooth billentyűzettel használom a HD7-emet. Néha bekapcsolva hagyom a billentyűt, mikor magára hagyom a Tabot pár percre, de ilyenkor (valószínűleg az energiatakarékosság végett) megszakítja a kapcsolatot a gép a billentyűzettel. Ez eddig tök korrekt, de ezek után kizárólag rebootot követően tudom újra használni a billentyűzetet. Reboot nélkül hiába kapcsolom ki-be a billentyűzetet vagy nyomkodom a connect gombot és a párosított eszközökből sem engedi a tablet törölni a billentyűzetet, ha pedig a bluetoothot kapcsolom ki a gépen, nem engedi visszakapcsolni.
Nem olyan eget rengetően nagy probléma, mert mint mondtam, újraindulás után minden ok, de sokadik alkalommal baromira idegesítő.
Nem lehetne valahogy kiiktatni ezt az "automatikus billentyűzet elfelejtés" funkciót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest