Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Luffy
újonc
Sziasztok !
2013 októbere óta használom a HD7-est. Egy hibára és részleges megoldására hívnám fel a figyelmet ami nálam eddig 2x fordult elő.
Mikor 40% alá csökkent az aksim és "alvó" módban volt a tab nem tudtam semmilyen módszerrel "felébreszteni"/ki-be kapcsolni, nem reagált semmire. Első alkalommal valahogy(nem tudom hogy) sikerült vissza hozzam(ennek kb 2 hónapja). Most viszont sehogy.
Neten nehezen találtam rá megoldást de megvan, az egyik HD7 tulaj írta:"
Állandóan töltővel használtam, gyakorlatilag 100%-os töltöttség mellett.
Viszont egy este kb 40% os töltöttségnél letettem, és elfelejtettem töltésre kapcsolni. Másnap nem tudtam bekapcsolni, hiába raktam rá a töltőre.
Már már aszt hittem tönkrement. Lepattintottam óvatosan a hátulját, majd az akkumulátor csatlakozóját levettem és visszatettem, rögtön a tápot is bedugtam, és így újraéledt, lehetett tölteni. Nem szabad hagyni teljesen lemerülni, mert nem kapcsol vissza."Így tettem én is, és nekem is ment. A hibát konkrétan mi okozza, arra még nem jöttem rá. Ha esetleg valakinek van valami tippje...
Üdv

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
 - "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
 - iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
 - Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával

- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - Gombászkönyvek egyben
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
 - Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
 - CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest