- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefi_dzsi
tag
Sziasztok! Én a tok témához szólnék hozzá.
E-bayről az alábbit rendeltem meg és igen kellemes meglepetés ért, amikor megjött.
Előnyök:
- elég jó minőségű a cucc, kellemes a fogása és nem olyan durván fényes, mint a képeken (feketét kértünk)
- a gépet könnyen bele lehetett rakni, de szépen, jól fogja
- a gombokhoz, kártyahelyhez könnyen hozzá lehet férni, a hangszórónak és a kamerának is jó a kivágás a hátulján.
- és ami a legjobb: van benne mágnes, ami kikapcsolja a kijelzőt!Negatívumok:
- állítva csak a legelső rovátkában áll meg (ld. az e-bayes képeket, a többiben feldől)
- talán kicsit túl könnyen forog (de ez lehet, hogy csak ennél a konkrét darabnál ilyen)
- a szürke belső rész is lehetne fekete (így biztos jobban fog koszolódni)Összeségében csak ajánlani tudom.
A hozzácsomagolt fóliát még nem applikáltam, de a tollat már kipróbáltuk. Igaz nem az írós végét.
Mindenesetre a Machinariumhoz nagyon jól jött, precízebben lehetett vele operálni, mint ujjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest