Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greag
csendes tag
Hali!
Harmadszor is visszament a kicsike, mert hidegen voltak spontán újraindulásai, fagyásai, hangyák háborúja. Eljutottak odáig, hogy beérkezést követő másnap jött az email, hogy a javítás lezárult. Na mondom ez nem túl alapos tesztelés....
És láss csodát, 10 napja használom és hibamentes, ennyi ideig még sose volt jó. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy kicserélték azt az alkatrészt, amit legelőször kellett volna. Tehát alaplap csere volt, és most minden oké. Rákerestem a kódszám alapján, és drágább az alkatrész, mint amennyiért a gépet vettem. Hogy ez miért éri meg nekik (ASUS) az talány. -
Greag
csendes tag
Hali!
Persze másodjára sem sikerült résmentesre a javítás. A hangyák háborúja kevesebb lett, de szinte minden hidegindításnál asus logónál lefagy, majd újraindul 1 perc múlva. Sőt ha lerakom, s pár perc múlva használnám, addigra kikapcsolja magát, nem ébred fel, csak indítani lehet. Tehát a héten megy vissza harmadszor, persze azt is hihetik a szervízben, hogy ez 3 meghibásodás volt 3 hónap alatt, pedig folyamatos, csak próbálom így használni és reménykedek mindig pár hétig, hogy megoldódik, de.... Mindenesetre legutóbb már lcd-t cseréltek, ami nem lehet olcsó, most felvetettem, hogy kéne már talán egy újat adni, nem hiszem, hogy nekik ez megéri, öntik bele a pénzt (alkatrészt random) én meg nem tudom használni, szupi. -
Greag
csendes tag
Nem reménykedek benne, hogy helyrerázódik magától, 3-4 hétig teszteltem, de muszáj újra elvitetnem szervízbe. A hiba ugyanaz, hangyák háborúja. Bejáratott , sőt kifutott modellnél kapásból tudniuk kéne a szervízeseknek mely hibánál mi a teendő, kicsit elkeserítő, hogy a 2 hónapos tab másodszor megy "kórházba". Asusom se lesz többet semmi.
-
Greag
csendes tag
A topik látogatottsága alapján, és a termék boltokból való eltűnése kapcsán kijelenthető, hogy kifutott modellt vettem. De pont időben, hisz a végére 67000 Ft-ért sikerült beszerezni fekete pénteken, ami nem rossz a tudásához mérve. Ha nem kell szervízbe járatnom (1 volt már), úgy gondolom jó vétel, közel sincs ilyen tudás jelenleg ennyiért. A joga2 100 ropi körül van, ami tudásban e körül jár szvsz. Üdv.
-
Greag
csendes tag
Sziasztok!
Kihalt lett ám a hely.
Szervízbe volt, ma kaptam vissza, eddig nem produkálta a hangyák háborúja jelenséget (le is kopogtam).
FFC amit cseréltek, passz, hogy mi az.
Üdv. -
Greag
csendes tag
válasz
geckowize #307 üzenetére
Hétfőn jön a futár érte ha minden igaz. Ma megint csinálta, aztán lekapcsolta magát 1 perc után. Alig tudom visszakapcsolni. Azért sem vesz az ember noname-t, hogy ne járjon így, erre tessék.
A TV gyártás során hogy hogy meg tudják oldani, hogy ne legyenek ilyen problémák dögivel? Furcsa is lenne, ha a 120 cm-es tv-ket küldözgetnénk ide-oda. Túl rövid a termékciklus, sürget a határidő, hogy a konkurenciánál hamarabb kijöjjenek, és kiadnak szarokat még a neves gyártók is, áááááááááá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brave
- Bestbuy játékok
- Kompakt vízhűtés
- Yettel topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hell is Us teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest