Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Jim Tonic #33 üzenetére
én is mindig elfelejtem, hogy van azokon kívül is olyan ojjektum, amit notebooknak neveznek
ettől függetlenül nem azért nem hódít teret magának, mert nem szeretik a szabványt, hanem azért, mert drágák a mobil VGAk, mert mobilok. ráadásul júzer szinte kizárt, hogy cserélhetné, mivel szerves része a hűtésnek a VGA, így nehéz lenne megoldani a könnyű cserélhetőséget. ez plusz egy olyan drágasági faktor (szervíz ktg.), ami hátráltatja a dolgot. plusz szerintem az igény sincs meg, aki notebookot vesz, az javarészt azért is veszi, mert nem kell bajlódni a szerelésével, az alkatrészekkel: össze van rakva, ha jó a márka akkor szoftveresen is egy konzisztens valami. persze ettől még szép lenne, ha olcsón tudna az ember mondjuk egy dothanról meromra váltani, illetve pl. x600-ról hd2600-ra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Apple MacBook
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest