- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sareth
senior tag
válasz norbert1998 #23 üzenetére
Most terveztem kicserélni a ramokat 16GB-re, így talán azzal akkor így nem lesz gond. Egyenlőre elvagyok a Black Flag/Rouge-al de ha jön valami leárazás beruházok az Unity-re is csak nem töröm meg a sort. A tippet az „alapítványi” megoldásra köszi, de ahogy eddig úgy ezek után is maradok a „fehér” beszerzési forrásnál. Majd még jelentkezem mit produkált a játék mostani és a bővített ramokkal.
-
Shinjike87
aktív tag
Persze, most lehet itt az illegalitásra gondolni, nem is védem magam. De ez nem olyan, mint egy szendvics, hogy kifizetek 200 Ft-ot, és vagy ízlik vagy nem. Mert ez 10-15 ezer Ft. Nálam már pénz. És szeretném tudni, hogy megéri-e kiadni, jól szórakozom-e vagy nem. És vagy így, vagy úgy, de tesztelni fogom. Okés, elég az offból.
Ráadásul örüljünk még jobban ,ha a javítás nélküli cucc is szakít a gépen, mint az állat, hiszen akkor a patch-ekkel ellátott süvíteni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Vincent_
aktív tag
válasz norbert1998 #28 üzenetére
A Unitiy (és a GTA IV) a fekete bárány. Reméljük, többször nem adnak ki ilyen optimalizálatlan munkát a kezükből. Mondjuk a 4 giga elég csekély; ennek nagy részét a Win maga megeszi. Unity-től függetlenül a 8-ra váltás erősen indokolt lenne.
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Vincent_
aktív tag
válasz Shinjike87 #24 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz. A javításokkal a kevésbé optimalizált játékok általában azért jobban futnak, a demok hiányára nem kéne fogni a letöltögetés jogosságát...
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
norbert1998
nagyúr
Kicsit érzékelhetőbb szarkazmust akartam tenni, de aztán szerkesztettem, mert kaptam már olyanért is BANánt. Pedig abszolút semmi konkrétat nemmondtam, csak félreértette a modi. Én is használok ilyesféle letöltést néha, de nem reklámozom fórumon, a fent említett bann esély miatt, annyit nekem nem ér.
-
davidrt93
csendes tag
Egyetértek, a mostani helyzetben egyáltalán nem szégyen, ha valaki úgy próbál ki egy játékot, hogy letölti és játszik vele egy kicsit. A legtöbb címnél amiről nem tudom biztosra hogy fog futni rendesen vagy hogy biztosan tetszeni fog, azt elöbb letöltöm.
Ezt fogom tenni a Witcher 3-nál is, ami biztos hogy nagyon jó játék lesz. A 2 kérdés, hogy hogyan fog futni és hogy mennyire fog tetszeni a játék nekem személyesen.
Ha megjelenés elött felkerül, leszedem, játszom 1-2 órát és ha bejön, már azonnal rendelem is meg CDGalaxisból, hogy még az előrendelői cuccokra is lecsaphassak.[ Szerkesztve ]
"A hülyeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben előforduló anyag a Világegyetemben." Thomas Alva Edison
-
Shinjike87
aktív tag
válasz norbert1998 #23 üzenetére
Miért nincs gőzöd se? Torrent, letölt, utána pedig ha fut, megveszed. Nem szégyen a letöltögetés, mióta kiűzték a világból a demókat... Csak ha tényleg bejön, meg kell vásárolni, legyél ember, és ne a törtet fusd végig.
-
Sareth
senior tag
válasz norbert1998 #21 üzenetére
Mivel te próbáltad a játékot, ergo van rálátásod az adatalapomon lévő konfigurációval szerinted van értelme egyáltalán elgondolkodni a vásárlás és játék lehetőségén? Nem nagyon akarok pofára esni azért kérdezem. Ahogy fentebb írtam nagyon sajnálnám ha pont ez a rész maradna ki mert Párizs és Versailles + a feldolgozott kor igen nagy kedvenc. Eddig az összes megjelent részt megvettem, játszottam velük de amiket az Unity-ről olvastam felháborító és még mindig értetlenül állok a tény előtt hogy ez hogy történhetett meg...
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Shinjike87 #20 üzenetére
Nekem azért volt rossz, mert kevés volt neki a 4 giga ram, majd lassan vennem kell, mert a Dragon Age-nek is kevés, de az még elboldogul vele.
A Victory szinte biztos jó lesz, most a Ubi nagyonbegurult a Unity-t gányoló stúdiójára, el is vette tőlük. Meg ha jól tudom, a vacsdegz-et is ők csinálták, szintén játszhatatlan volt a 4 giga ramon.
-
Shinjike87
aktív tag
válasz norbert1998 #19 üzenetére
Gondolkodtam rajta, hogy letöltöm, ha időm akad rá, de nézve a configodat... Szerintem mellőzöm, ha a tieden sem akarja az igazságot.
Viszont a hozzászólásommal arra akartam kilyukadni, hogy valószínű a Victory már sokkal barátságosabb lesz PC-inkhez. Csak lemaradt.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Shinjike87 #17 üzenetére
Nekem az első 4 rész tok jól futott. És a számozatlanok is. Csak a unity nem.
-
Shinjike87
aktív tag
Valóban szar a Unity optimalizáltsága, de ha emlékeztek, a 3. rész esetén is ez volt, az én régi configomon alig ért el minimum grafon 30 fps-t, a Black Flag meg közepes/magas beállításokon stabilan tartotta.
-
Vincent_
aktív tag
válasz norbert1998 #14 üzenetére
Pont erről beszélek. Közel nem kéne "középkategóriásnak" beállítani, mivel felette (főleg egy kis tuninggal megerősítve) már alig van valami. Ergo azzal illene jól futnia egy átlag játéknak...
-
utolso oldal "keveset válla,l "
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Sareth
senior tag
Nem teljesen ugyanaz és szerencsére nem csak árazás az, amiben eltérés van a kettő között
Assassin's Creed - Unity (Notre Dame Edition) - Amzon: £84.97 - Ebay: 30 000 - 40 000 Ft/platformtól függően
Tartalma:
- Gyűjtői doboz
- Assassin's Creed Unity játékszoftver
- Arno Gargoyle figura (39,5 cm)
- Artbook
- Litográfiák
- Zenei lemez
- Digitális tartalmak (The American Prisoner és The Chemical Revolution küldetés)Assassin's Creed - Unity (Guillotine Edition) - Amzon: £170.00 - Ebay: 50 000 - 80 000 Ft/platformtól függően
Tartalma:
- Gyűjtői doboz
- Assassin's Creed Unity játékszoftver
- Arno Guillotinee figura (43 cm)
- Exkluzív FuturePak (Steelbook)
- Artbook
- Zenei lemez
- Litográfiák (2 db)
- Párizs titkos térképe
- Tarot kártya csomag
- Zenélő fadoboz
- Digitális tartalmak (The American Prisoner és The Chemical Revolution küldetés)Személy szerint nekem a Guillotine Edition az AC - CE-k non plus ultra-ja. Már gondolkodtam hogy beszerzem de az áráért egy Hot Toys figurát is kaphatnék és ez a tény mindig visszatart. A Notre Dame Edition-ból egyébként az Arno figura megvan és igen impozáns, most ő a kedvenc (bár a vitrinbe a magassága miatt alig fért be) A másik 43 cm-es Arno-val cumi lett volna A játékot még nem kezdtem el mert még a Black Flag-et nyomom, de amint befejeztem jön is a Rouge, aztán majd később ha leárazzák talán az Unity. Kár érte mert a helyszín miatt nagyon vártam és nem hittem volna hogy pont ez a rész lesz amit kihagyok a sorozatból...
[ Szerkesztve ]
-
Vincent_
aktív tag
Jó a stílus, kedvet kaptam a játékhoz!
A 7950-es kártya azért nem egy közép-osztály; AMD fronton jelenleg csak az r290 van felette (ha a 7970-es/280/x-eket nem számoljuk). Azért az egy vicc, hogy azzal is vissza kell venni a játszhatóság kedvéért.
-
Zol01
tag
Szép írás, élmény volt olvasni. A stilusod arra készteti az olvasót hogy lapozzon.
-
davidrt93
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat. Nagyon lelkesítőek, lassan nekilátok majd a következő írásomnak.
A cikk elkészülte óta valamennyit játszottam a játékkal, jelenleg 22 játszott óra van benne, 59%-nál járok, most fog kezdődni a 4. szekvencia (összesen 6 van), úgyhogy úgy saccolom, minden gyűjthető tárgy és mellékküldetés teljesítésével a 40-45 óra meglehet.
Többen írtátok a Unity-t, természetesen az is megvan, lesz róla cikk is valamikor. Egyenlőre még messze a Rogue vége így egy Unity vs Rogue összehasonlítást nem tudok most mondani, de legyen annyi elég, hogy én így végeztem ki a Unity-t, 52 játszott órával:
Nekem tetszett, én láttam benne a potenciált, rengeteg mindenben fejlődött az elődökhöz képest, a Victory-ban pedig majd javítják a problémákat. Egyedül a gépigény nem fog javulni, az szinte biztos. Bár szerintem kicsit túl lett lihegve a dolog, nálam HD7950-en közepes beállítások, 1440p, élsimítással 35-40 fps fixen megvolt. Azért ez egy 3 éves kártyától nem is rossz. A látványnak ára van sajnos.
Ami nincs meg egyébként a 100%-hoz az az Initiates miatti zárt ládák (menet közben lelőtték a weboldalt és mire megnyíltak a ládák egy patch részeként, addigra már kivittem a játékot) és az AC Unity companion app miatti cuccok. Ez egy telefon/tablet app, ami egyszerűen használhatatlan volt, heti 1-2x elszállt a mentés és nullázott minden addig elért eredményt, amúgy az app maga meg halott ötlet, több 10 órát kellett várni mire 1-1 láda megnyílt, amiben rendszerint pénz vagy valami hasztalan cucc volt. Összesen 3 ládát sikerült összeszedni, utána pöppet elszállt az agyam és letöröltem a programot. Ezért csak 98%.Sareth Épp most este akartam írni neked, hogy megjelent a cikk, de gyorsabb voltál. Igen, ahogy beszéltük a csomag elég szegényes, sajnos. A Guillotine kiadás az meg ugyan az mint a Notre Dame? Tudtommal az az 1 fajta szobros van, meg a Bastille kiadás, az a fémdobozos fajta.
A Rogue digitális beszerzése a legracionálisabb lépés, érdemes végigjátszani, de sajnos az árat, ahogy mondod, nagyon mellé lőtték.
"A hülyeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben előforduló anyag a Világegyetemben." Thomas Alva Edison
-
VIBO
őstag
Szép írás tetszik a stílusa
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
semetka
őstag
Klassz gyűjtői kiadás, nekem nagyon tetszett a Rogue személy szerint. Unity-nél ezerszer jobb, pedig azt jobban vártam.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
aelod
veterán
Valahogy a Unity nekem nem illet a képbe. A BF után egyből a Unity világa eléggé éles váltás volt. Ha nem lett volna ez a rész ami sok kérdésre választ ad és kiegészíti a BF világát. És nem beszélve arról, hogy ez a templomossá vált karakter is szerethetőbb mint a Unity csigazabáló hős szerelmese.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
haddent
addikt
válasz Jeanne d'Arc #2 üzenetére
Épp ezt akartam írni, hogy a Unity -nál biztos jobb. Mondjuk ez nem nagy szó, annál szarabb játékot még nem láttam és annál jobban még nem sajnáltam ablakon kidobott pénzt.
-
CoDWaW07
őstag
Jó írás lett, köszönjük!
Maga a játék is tetszetős, bár számomra bejövősebb a trópusi helyszín●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Sareth
senior tag
Jó cikk lett, gratula. Biztos emlékszel korábban írtam neked hogy elég soványka lesz a csomag (ezt most is fenntartom) + ár érték arányban brutálisan alálőttek. Egy jól eltalált figurát meg egy markánsabb dobozt még igazán kiizzadhattak volna magukból, na de mindegy. A játékot azóta digitálisan beszereztem de a gyűjtőik közül még mindig a AC - Unity (Guillotine Edition) vs. Notre Dame Edition a favorit (legalábbis nálam). Várom a többi bemutatót...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Maga a játék jobban tetszik mint a Unity. Jo írás!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
norbert1998
nagyúr
Szép, gratula hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest