Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Amúgy én örülök, hogy VIA-t vettél, én 8 éve nézegettem a VIA lapokat de eddig nem volt alkalmam venni, pedig nagy álmom egy VIA ITX lap, a VIA kezdte ezt az iparágat, és még mindig otthon van benne. Az a baj, hogy az atomok közül is csak a D525 a versenyképes a többi nem sokat ér, az ION2 elavult, és lassú, a buszsebességgel bajok vannak. Szóval esetleg marad a Zacate, de az pedig alapvetően multimédiában erős prociban már nem virít, akkorát sem, mint egy D525. Ehhez képest az ára. Így már viszont ha már az alacsony fogyasztású gépeket nézem jobban megéri egy AMD C-60, felét eszi, mint az E350, az E350 viszont annyival nem jobb amennyivel többe kerül.
Szóval még annyit, ha én veszek egy ilyet, akkor az csakis passzív hűtésű lesz. Mindig is zavart a 2 - 3 évente tönkremenő 4 - 5 cm-es ventik, amit aztán beszerezni nem maga a tökély.
Szóval, ha neked megfelel, akkor ez egy jó választás, atomstabil (nem az az atom
), jók a driverek, mindennek kompatibilis. Ha pedig a teljesítménye neked megfelel, akkor, jobban nem választhattál volna. Sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jogász topik
- Proxmox VE
- Kompakt vízhűtés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- WAGNER SteamForce gőzölős tapétaleválasztó (2000W 50g/min) / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), jók a driverek, mindennek kompatibilis. Ha pedig a teljesítménye neked megfelel, akkor, jobban nem választhattál volna. Sztem.