- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én nem tudom, biztos bennem van a hiba!
Egy teszt atom es p3 procival. Ugy tudom, a brazos kb olyan gyors, mint az atom.
Ezt akárhogy nézem, itt az Atom-ot a P3-mal veszed egy kalap alá. A második mondatban meg az Atom = Brazos sebesség...
Egy korábbi hozzászólásodban meg olyat írtál, hogy Neked már nem elég a P3-on megszokott sebesség. És közben vastagon a Brazos sebességéről volt szó.
A regi c2d rendszered fogyasztasabol par dolgot kifelejtesz
Erre meg annyit, hogy a HDD-k inkább 7-8w-ot esznek, azt is akkor ha folyamatosan írsz-olvasol rá. A DVD meghajtó is leginkább menet közben fogyaszt, a sima áramfelvétele nem hiszem, hogy 1-2W-nál több lenne. A VGA kártya ül.
Szóval ez a téma ott csúszik el, hogy ha az új rendszerbe is bepakolod ezeket, akkor nem értem, ez hogy merül fel? A vidkarit húzzuk ki: még mindíg 55-60W-nál tartok... Ez hol kevesebb, mint a Brazos 33-36W-ja?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest