Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is jó móka lehetett, gondolom nálad a konyha festése került előrébb.
Régebben én is az ősmagyar kávéfőzővel állítottam elő a nedűt, de az indukciós főzőlapommal nincs baráti viszonyban a jó öreg szerkezet. Semmit nem hajlandó neki kikotyogni...Egyszer sikerült nekem is megjárni a kotyogóssal. Valahogy ferdén tehettem rá a gázra vagy túl nagy láng volt, mindenesetre sikerült megolvasztani a műanyag fogantyúját. Amit csak akkor realizáltam, amikor már hozzásegített a kezdő tolvaj karrierhez, eltűntetve pár ujjlenyomatomat, miután rámarkoltam... -.-
(#2) doeeg:
Úgyúgy!(#3) rdt89:
Ez így is van. Mármint, miután lenyeltem az első kávét és kezdenek felébredni a reflexeim is.
Jelen esetben csak néztem a lassított felvételt és közben párás-csipás tekintettel búcsúztam a kedvenc kávéspohárkészletem utolsó előtti darabjától...(#4) Apollyon:
Nálam az ébredés utáni rutin:
Még az ágy szélén ülve kortyolok, a mindig odakészített vízből. Kikászálódok, egy csésze tea. Reggeli. Aztán jöhet a kávé. Csak sajnos az utóbbi időben, jobbára a tea helyett is kávét iszok. Vissza kéne állni."Lehetőleg műanyag- vagy papírpohárból."
Miért abból?
Jómagam a szörptől kezdve, a kávén át, a pálinkáig mindent üveg vagy porcelán(nak mondott) alkalmatosságból fogyasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Apple iPhone 17 - alap
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest