- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
Köszönöm ez szuper!
Valami hasonlóra gondoltam, csak nem tudtam hogy mi alapján kezdjek utána keresgélni. A linked alapján találtam egy másik nagyon részletes leírás ami szintén tökéletes lesz kiindulásnak [Variable PWM output]
Ellenőrzés képpen meg majd ráaggatom a szkópot a kimenetre, hogy tuti azt kapom-eIgazából amit készítek, az egy arduino vezérelt injektor teszter. Az injektorok vezérlése 10-90%-os kitöltésű PWM jellel történik, beállított időtartamig.(30sec, 1min stb). Az időzítés az ellenőrzés miatt lenne fontos, mivel az injektor áteresztő képességéből(cc/min), frekvenciából+nyitási időből(msec) ki lehet számolni mekkora mennyiséget kellene produkálnia X idő alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 2042
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest