- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Köszi a linket, el tudok így már indulni azt hiszem.
Ha viszont több szenzort szeretnék rákötni majd, akkor hogy adok mindnek tápfeszültséget? Egyszerűen a V+ lábakat mind egy helyre forrasszam rá a panelen, a 3.3V pin-re?
Egyébként szájbarágósan hol magyarázzák el az Arduinoban rejlő lehetőségeket? Eddig csak olyan oldalakat találtam, ahol volt néhány project, de semmi több. -
nyogo83
senior tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Fôként idôzítés, PWM jel generálás ügyében. Röviden a lényeg, hogy változtatható frekvenciájú(800-4000Hz), változtatható kitöltési tényezôvel rendelkezô PWM négyszögjelet szeretnék generálni, megadott idejig.
Az addig stimm, hogy a "beépített" PWM jelet nem használhatom, mert az fix frekvenciájú, a jel generálást még meg is oldanám. Az arduinora még egy TFT panel is van kötve, amin frissiteni kell a megjelenô adatokat. A gond ott kezdôdik, hogy pl az idôtartam mérése abszolút nem pontos, gondolom a képernyô frissités kódja "megnyújtja". A PWM jel generálás kódjának még nem álltam neki, mert valami ténylegesen pontos módszert szeretnék rá találni. Delay, milis stb felejtôs szerintem.
Van valami ötleted? Esetleg a belsô timert közvetlenül elérve próbáljam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Wharfedale WH 20 CENTER
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iPhone 13 Mini 128 GB - 84%-os Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest