Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Én is nyomtam X2-vel, egy 5830 társaságában....hát mint mondjak. Soha többé
Crysis2-ben olyan lagjaim voltak, mint a huzat, mikor megkapta az X4-et a szerencsétlen 5830 életre kelt
A BF3-ról pedig jobb ha nem is beszélünk azzal a szerencsétlen X2-vel 
A 480 Lightningal, meg esetleg, csak bóhóckodni lett volna jó...max.

-
Peddy789
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Csak azt nemértem hogy a táblázatban a 8120 erősebb mint az i5-2500k, de a prohardveres teszt szerint "Mindent egybevéve, azaz az eredményeket összesítve, tesztjeink alapján az i5-2500K 4,5%-kal van az FX-8150 előtt. A korábbi csúcs AMD processzor, a Phenom II X6 1100T pedig durván 11%-kal lassabb az új jövevénynél". Most akkor hol az igazság?
-
TGWH
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Majd fogsz látni pár éven belül, sőt talán már idén is.
Még van pár éve az intelnek, biztosan ki fognak valamit találni, legrosszabb esetben alaplapra integrált vga-kat fejleszt tovább, amik ugyan több helyet foglalnak, de fel tudják venni a versenyt az amd-vel.
Majd lesz valami, de lemondani az sb-ről vagy az ib-ről meg a szép kis vga-król őrültség lenne... Alsó hangon is 4 évig semmi gondod nem lesz. -
Alpachino
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Nem csak az FPS-többletekről szól itt a fáma, hanem annak a stabilitásárol is, mint ahogyan azt írtam is a min. FPS-ek terén igen is sokat számít a CPU erő, ami pl. az i5 2500-ban van, pláne ha erős VGA van alatta...Nekem megváltás volt az X4-ről I5-re váltanom, pláne egy 6950/70, GTX480 szintű kari mellé.
Persze játszani sokféleképpen lehet, az más kérdés, hogy kinek mi az élvezhető kategória. X2-vel én már nem szenvednék az biztos egy játék alatt sem

-
Alpachino
veterán
válasz
djculture
üzenetére
"Kár hogy jó ideje bármilyen játékhoz elég akár egy x4-es legkisebb athlon is. "

Teszteltél már játékokat pl. X4@4GHz vs 2500K@4GHz-en ? mert nem úgy néz ki
Ráadásul akkor nem beszélnél ilyen bugyutaságokat
Nekem minden játék gyorsult még 1080p-ben is, mikor az X4-et leváltotta a Sandy2500k. Volt olyan játék ahol nagyon érződött a CPU erő, de volt olyan ahol kevésbé, de a min. FPS-ek terén szinte mindenhol kedvező hatással volt a 2500K 4GHz-e az X4-hez képest......ennyit a CPU erőről 
-
TGWH
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Formula-1
- EAFC 26
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként is kb. hetente cserélgetem a hardvereket, és pont a procit és a VGA-t a legtöbbször....úgy hogy no problem
Ettől szép ez a szakma 
én nem igazán szeretek komprommiszumokat kötni egyik játékkal sem, max. az AA-t...ha nagyon muszáj 1080p-ben ez még megbocsátható számomra....
Crysis2-ben olyan lagjaim voltak, mint a huzat, mikor megkapta az X4-et a szerencsétlen 5830 életre kelt