Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ļantos
aktív tag
válasz
ForRedGlory #7450 üzenetére
Ertelmes ember tudja, hogy milyen szituacioban milyen tipusu fej/fulhallgatot kell hasznalni.
Leírtad a lényeget, így van. Én vidéki vagyok, ha Pesten tömegközlekednék, akkor fix mondjuk, hogy noiseguard szintűt fel nem teszek. Szeretem tudni mi zajlik körülöttem, pl ha a hátamnál pofánverik a szerencsétlen öregembert ok nélkül, halljam már, hogy segíthessek. Távolsági buszon, nyugodt körülmények közt látom értelmét, vagy edzésnél bizonyos helyzetekben (mondjuk ott is figyelni kell a másikra mert elég figyelmetlenül közlekednek az emberek és van aki pont leszarja, hogy én nem hallom amikor ő jön a súlyt visszarakni és pofán tárogatom közbe)
icecave
Így van. Van akinek nem tetszik, meg van aki szerint menő. Amíg nem volt nekem, addig utáltam meg fikáztam, aztán csak megvettem. Múltkor láttam egy ilyet az ember fülébe, amin egy vakító kék led időről időre felvillant
-
Rage47
veterán
válasz
4-es metrón lehet hallgatni.
de amúgy ja, nem sok zajt szűr ki, ezért gyalog az utcán jó, mert hallod a környezeted, tömegközlekedve kevésbé
-
kchris78
veterán
válasz
egyetertek. hasznaljatok egy airpodsot par honapig bkvn max hangerovel. utana menjetek el egy audiofil vizsgalatra es csodalkozzatok. imadom en is de megvan az ahol ahogy hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest