- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
Mai nappal távozom a 11PM tábortól.
ui: eladó lesz! -
Ngtx
aktív tag
válasz
RandomGosu #5437 üzenetére
Köszi, megnézem mit produkál.
-
Ngtx
aktív tag
Nálam 15.0.1. van fent jelenleg.
-
-
Ngtx
aktív tag
válasz
XFishboneHUN #5343 üzenetére
-
Ngtx
aktív tag
válasz
icecave #5329 üzenetére
Jelentem tökéletesen üzemel nálam is az új rendszer!
Sőt, nekem az összes újítás nagyon bejön! Legfőként a Safari fejlesztései, sokkal jobb alul a címsáv, mint felül, illetve kifejezetten tetszik, hogy felfelé legyintéssel tudok választani a lapok között, a menü lekerekítés is tetszik, a kamera alapján szöveg másolás egyenesen forradalmi.Viszont, ez a kettő még mindig nem egyértelmű, hogy mi a tököm.
-
Ngtx
aktív tag
Kinek hogyan üzemel az új rendszer? Gyerekcipő még?
-
Ngtx
aktív tag
Köszi a féktisztítós tippet! Tudtam én, hogy egyszer lekerül a polcról és kelleni fog.
Más: Eddig soha nem volt ilyen problémám, de ez a telefon az amivel hosszú perceket eltöltök mire levarázsolom róla a fóliát. Teljesen mindegy, hogy éppen melyik van raja(szilikon, nem szilikon, pitaka, egyéb) egész egyszerűen úgy kell le imádkozni róla.
-
Ngtx
aktív tag
-
Ngtx
aktív tag
válasz
HoppMaster #4936 üzenetére
Muszáj volt! Előző munkahelyemen csak össze lett volna b*szva. Most már nincs ilyen veszély.
-
Ngtx
aktív tag
3 hónap után végre be üzemeltem a telefont. Ég és föld az C meg ez. Már most imádom!
-
Ngtx
aktív tag
válasz
TechN7ne #4909 üzenetére
Pontosan. Jó kis népbutítás a 8 ezres fólia díszkivilágításban..
Az asszony úgy eszi a fóliákat, mintha muszáj lenne aztán nem tudja mitől repedezik meg neki a széle. Mondom attól, hogy bele erőszakolod a zsebedbe, meg hajítód a táskádba és a több száz másik tárgy a táskában szépen megkezdi.Ha itthon kellene mindet megvenni akkor a "telefonos boltok" milliomosok lennének mi meg csórók.
Fél évente veszek 5 darabot 1500 pénzért aztán viszontlátásra. -
Ngtx
aktív tag
válasz
Tibee86 #4837 üzenetére
Egészen eddig a kutyát nem érdekelt, hogy aktiválástól számítva 1 év garancia volt a telefonjára. Most, hogy bejött ez a hype a 2-3 évre azóta mindenki ez alapján dönt.
Személy szerint csak azért nem fogok például Médiában telefont venni, mert adnak rá 3 évet míg egy gsm boltban ahol 30 ezerrel vagy jóval többel kerül kevesebbe 1 évet. -
Ngtx
aktív tag
válasz
pecccccccca #4773 üzenetére
Ja hát az más. Én mióta eszemet tudom nem ejtettem le a telefont egyszer sem. Ne, hogy most kiabáljam el..
-
Ngtx
aktív tag
Mert szimpatikusabb, mint az alap.
pecccccccca: Nekem valamiért az e-fajta tokok olyan *bumszli* érzést adnak.. -
Ngtx
aktív tag
Köszönöm. Már csak tokot kell néznem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó