Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) B-L-A-C-K


B-L-A-C-K
titán

Na úgy döntöttem megválok a 11P-tól, jó volt kipróbálni, semmi bajom nem volt vele, csak a jobb kameránál nem látom értelmét jelenleg az XS-hez képest, éjszaka meg igazából nem is fotózok. Így megy a levesbe... ;]

[ Szerkesztve ]

(#1852) HarleyCustom válasza B-L-A-C-K (#1851) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Lassacskán megcsömörlök ezektől a dolgoktól. Amennyire érdekelt anno az újdonság, annyira hidegen hagy és feleslegesnek tartom. Van, de már nem mozgat meg és csak azt érzem, hogy teljesen felesleges. Újat már nem tudnak mutatni ezen a téren, legalábbis nekem.
Még egy 6s-sel is beérném. :D Ami szintén luxus :D Ehelyett egy 400ezer forintos telefont használok, ami nonszensz :Y
Ja, meg órát :N

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#1853) Gsx-rr válasza B-L-A-C-K (#1851) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Igy nezve az X-hez kepest sincs ertelme. De nekem a kamera nagy ugras es kell hasznaljam minden nap.
Kicsit banom nem sima 11-et vettem ,mert biztos cserelek az uj telefonra szeptemberben, remelem jobb lesz a dizajn legalabb a fortelmes sziget ugrik.
Kevesebb lenne amit bukok

(#1854) B-L-A-C-K válasza Gsx-rr (#1853) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Az a baj nappal igazából nem jön ki az az ultra nagy különbség XS-hez képest X-hez már azért igen.

PreikeStoleN:

Ha azt nézzük ez van legtöbbet a kezünkben, szóval én telefonra sose sajnáltam a pénzt. Viszont az ugye heppem hogy sokat ne bukjak valamin, úgy voltam vele mikor megvettem lesz@rom most megtartom sokáig, de ugye nem bírok a seggemen ülni, és XS volt legtovább nálam, de úgy látom még folytatódik a sorozat, így látva hogy nekem alig ad pluszt...

[ Szerkesztve ]

(#1855) ΞΔGLΞ válasza B-L-A-C-K (#1851) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Simán egyetértek!

Nekem az XS MAX, mindent (igaz "csak" hangyaf...nyival), de gyorsabban nyit meg. Semmiben nem érzem a pro max előnyét, amióta megjelent. Én nem fotózók este, nappal meg ugyanolyan beállítások mellett senki meg nem tudja mondani, hogy melyik melyik. Egyszerűen nem volt kedve most az apple-nek melózni, vagy full hülyék tömkelege veszi körbe a céget és egy olyan projektet nem tudtak az asztalra lerakni, ami elfogadható lett volna. Ezért csináltak egy XS (max) pont kettőt, de legalább azt jó drágán adják, mint mindig.... Kicsivel erősebb cpu, meg a jobb fényképező. Az előbbi soha nem tudja megmutatni a foga fehérjét, hacsak nem FILMICPRO szintű, már-már profi anyagokat forgatsz.
Mivel nem játszom, nyilván pár játék a pro max-nál előbb indulhat el, de sima, napi szintű applikációknál semmi különbség. Még video renderben is együtt végeznek, legalább ott engedélyezhették volna a bionic 13 többlet erejét.

De mivel 1 évben egyszer van új készülék, én mindig váltok, de azt veszem észre, hogy ugyanannyit használom a másik számmal az xs max-ot is, éppen ezért tűnik fel, hogy a különbség, szinte semmi.
Ezt jövőre nem fogják eljátszani nálam, ha nem jönnek ki valami egetrengető új dizájnnal és valóban innovációs dolgokkal, akkor először nem fogok váltani, mert idáig, amióta megjelent minden típusból van nekem.

[ Szerkesztve ]

(#1856) Tibee86 válasza ΞΔGLΞ (#1855) üzenetére


Tibee86
veterán

Pont ebből él már az Apple jó ideje, amit te is leírtál. Tök mindegy mit tesznek le az asztalra, azt te is meg sok millió másik ember is megveszi minden évben. Amíg ez nem csökken drasztikusan minek erőltessék meg magukat.

(#1857) B-L-A-C-K válasza Tibee86 (#1856) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Amúgy azért vettem meg hamarabb mint terveztem, mert mindenki úgy elvolt tőle ájulva, mondom akkor benevezek rá már idén, de nekem ez a nagy elájulás nem jött át.

(#1858) Tibee86 válasza B-L-A-C-K (#1857) üzenetére


Tibee86
veterán

Lehet sokan régebbi készülékekről váltottak, úgy biztos erősebb a wow faktor. X vagy XS-ről még úgy is azt mondom, hogy egyik se volt, hogy nem éri meg, max ha tényleg valaki rá van függve a telefonjára egész nap, sokat fotózik este, vagy csak szimplán futja rá bőven aztán miért ne.
Az üzemidő javulás se érezhető annyira, mint amennyire promózták? A sima 7-ről erre már váltanék, de az üzemidőn kívül még így 3 év után is bőven elég nekem mindenre amire használom.

(#1859) B-L-A-C-K válasza Tibee86 (#1858) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

De üzemiben érezni azért, nekem kb fél nappal jobban bírta, de mivel este úgyis töltőre rakom, így ez is számomra lényegtelen volt. Kamera ami tényleg jó, de mint írtam este jön ki inkább.

(#1860) Tiger. válasza B-L-A-C-K (#1857) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Amúgy azt is észre vettem, hogy igazából nem támogatja 5 évig a készülékeket, csak 1 évig, illetve a fő verziót meg megkapod. Régebbire telepitesz valamit, de az inkább csak ront rajta.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1861) B-L-A-C-K válasza Tiger. (#1860) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Azért nem, most sok régi telefon jobb az új frissítéssel.

(#1862) Tiger. válasza B-L-A-C-K (#1861) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Az 5sem távolról sem.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1863) HarleyCustom válasza Tiger. (#1862) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Kollégám i8-ca sem muzsikál valami jól az új ios-től. Avultatás. Ez van. Ha minden klappolna, akkor nem nagyon váltanának az emberek újabbra. Szóval valamit mindig direkt elcsesznek, hogy idegesítse a user-t és vegyen frissebbet. Szerintem....
....

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#1864) tboldi válasza ΞΔGLΞ (#1855) üzenetére


tboldi
nagyúr

Pont ezért maradok én is a XS Maxnál. Az egyetlen dolog, ami miatt időnként foglalkoztat picikét a váltás, hogy most, amíg van még 4 hónap garija, meg még 100%-os az aksija, egész jó áron tudnám eladni.

De inkább megvárom a jövő évi Max modellt, hátha belekerül egy 60 Hz-nél többre képes kijelző. :)

[ Szerkesztve ]

(#1865) Tiger. válasza tboldi (#1864) üzenetére


Tiger.
nagyúr

60hz fölé csak akkor van értelme, ha izmos aksit raknak mellé.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1866) tboldi válasza Tiger. (#1865) üzenetére


tboldi
nagyúr

El tudnék képzelni egy kapcsolót, amivel lehet váltani a folyamatosabb megjelenítés és a jobb üzemidő között.

De ha kapna a 11 Pro Maxénál még nagyobb aksit, és így hozná azt, amit a XS Max, az is tökéletes már nekem.

[ Szerkesztve ]

(#1867) Tiger. válasza tboldi (#1866) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Hát nekem nagyon be jön a 11 pro maxnak az üzem ideje, nem igazán adnám már lejjebb.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1868) ΞΔGLΞ válasza tboldi (#1864) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Tudod, hogy én az XS max-ot is lecseréltem egy vadiújra a augusztusban. Szóval, én nem veszek észre még aksi időben sem, szinte lófüttyöt se. Ha jobb a pro max, akkor az max 1 óra, de én már ezt is kétlem. XS-ről egyszerűen nincs értelme váltani, utána ugyanazt tartod a kezedben. :DDD Csak pár százezerrel könnyebb lett a pénztárcád...
-------
(#1858) Tibee86

Igazad van, de úgy is megveszik. Telenoros ismerős mondta, ahogy kapnak pro-t másnap már készlethiány van és emiatt szinte naponta változik a honlap, és most csak a csóró Magyarországról beszélünk.

(#1869) ΞΔGLΞ válasza ΞΔGLΞ (#1868) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Bár, most úgy tűnik "tele a padlás", van náluk mindegyikből. [link]

(#1870) Nkboy válasza ΞΔGLΞ (#1869) üzenetére


Nkboy
senior tag

Á, a 64 pro maxból csak arany, a 256-os nincs készleten. Három hete várok a 64-es szürke vagy éjzöldre. Nincs! :N

A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással

(#1871) tboldi válasza ΞΔGLΞ (#1868) üzenetére


tboldi
nagyúr

Csak pár százezerrel könnyebb lett a pénztárcád...

Ja, most úgy is kell a fedezet a karosszériásra, ez még egy érv a váltás ellen. :D

(#1872) ΞΔGLΞ válasza tboldi (#1871) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Eléggé úgy fest, hogy neki tolattál a lámpaoszlopnak, vagy valami hasonlónak... :)
Holtérben volt?

[ Szerkesztve ]

(#1873) ΞΔGLΞ válasza Nkboy (#1870) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Igaz, a színeket nem néztem.

(#1874) tboldi válasza ΞΔGLΞ (#1872) üzenetére


tboldi
nagyúr

Exactly. :K
Egyszerűen figyelmetlen voltam, nem néztem a tükörbe.

Szívem szerint már rég megcsináltattam volna, de májusnál előbb nem fogom tudni nélkülözni, úgyhogy addig így járok vele. Közben ha találok egy szép, piros csomiajtót, akkor arra lecsapok, mert tartok tőle, hogy ezt az ezüstöt nem csinálnák meg úgy, hogy egyáltalán ne lehessen megmondani róla, hogy eredetileg más színű volt. Inkább csak az esetleges árnyalatbeli különbséget kelljen korrigálni.
A lökhárítót elég lesz meghegeszteni, meg alatta a hátfalat kell egy pár mm-rel kikalapálni, igazából nem vészes a helyzet.

Viszont öröm az ürömben: lett egy viszonylag ritka, gyári spoilerem. :))

[ Szerkesztve ]

(#1875) pecccccccca válasza Tiger. (#1867) üzenetére


pecccccccca
senior tag

Ugyan így érzek én is. 8 óra kijelzőidő mellett este 11 fele mikor felrakom töltőre még 30%-on van az akku. Parádés. Sok féle telefonom volt főleg magasabb kategóriákból, jó akkukkal, de ez mind közül eddig a legjobb.
A notch-ot is megszoktam már. Valamiért ezen a telefonon nem zavar úgy mint más telefonokon. Szerintem esztétikus és teljesen élhető.

Egy kérdésem viszont lenne skacok. Írás közben a szövegbe nem lehet beszúrni? Pl, ha kihagytam egy betűt. Csak kijelöli a szót vagy két csuszkát tesz az elejére és a végére. Elég macera. Kicsit zavaró is.Sokkal tovább tart bármit begépelni.

Humorban nincs helye tréfának!

(#1876) syIex válasza Tiger. (#1867) üzenetére


syIex
veterán

Én is hasonlóan vagyok vele. Könnyű megszokni a jobbat és többet. :K

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#1877) tboldi válasza pecccccccca (#1875) üzenetére


tboldi
nagyúr

Vagy megfogod a villogó kurzort és odahúzod, ahova akarod, vagy nyomva tartod a szóközt, és kvázi trackpadként használod.

(#1878) ΞΔGLΞ válasza tboldi (#1874) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Egész jó ez a piros-ezüst kombó. :) Komolyan. Azért egy olcsó tolatóradar is visított volna, illetve megkímélt volna ettől az egésztől.
Ma Tesco-nál/ban voltam. Leparkoltam a parkolóban már szinte világvégén, de állhatok én akárhova a szívbajt mindig rám hozzák. Valamiért csak visszanéztem, szembe az autómmal tolat ki parkolóból az opelkadettossapkásvénbarma és talán egy ujjam még befért volna a két autó közé, de hogy ezt nem "tudásból" centizte ki, csak egyszerűen mák volt, mert utána simán lepadkázta kikanyarodáskor a felnijét. Már gondolkoztam rajta, hogy vásárláshoz valami lepukkant ganét veszek, aztán azt törhetik orrba-szájba.

(#1879) ΞΔGLΞ válasza Nkboy (#1870) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nekem volt aranyban is, komolyan kicseszett jól nézett ki.

[link]

(#1880) ΞΔGLΞ válasza tboldi (#1877) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

vagy nyomva tartod a szóközt, és kvázi trackpadként használod.

A legegyszerűbb és a leggyorsabb, ha javítani kell valahol. :K

(#1881) lugosi válasza Tiger. (#1860) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Ez mondjuk nem igaz.

(#1882) Gsx-rr válasza Tiger. (#1860) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Mivaaaan?

(#1883) Tiger. válasza lugosi (#1881) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Tényleg, akkor amikor kapja többi telefon a frissitést, mi szokott benne lenni? Többnyire az új hypolása, esetleg ficsőr, mint pl a deep fusion, talán a régebbiek is megkapták? Nézd meg a samsungot, pl éjszakai mod, megkapták az s9-esek és a 10-esek is, vagy ott van anno a huvely p20 pro, megkapta alapból a szuperlassitást, de automatikusan nem ment, megcsinálták a későbbiekben, hogy menjen, ez nevezik támogatásnak, itt meg egy új telefont csinálnak, hogy legyen éjszakai mod, sztem elég vicces, még ha sokan ezt nem látják be, hisz csak szoftver az egész, tehát nem támogatják a régi készülékeket, ezt nem nevezem annak, vagy pl mikor az 5-snél azt olvastam, hogy az x igy az x úgy, az 5s- esetébe szó sem volt semmiről, csak annyi, hogy felrakhatod a szoftver, de előrébb nem leszel vele az tuti.

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1884) thebear007 válasza ΞΔGLΞ (#1868) üzenetére


thebear007
aktív tag

Az Xs max is jó volt aksiban, de a pro max brutális, tegnap egész napi nyúzásután 50%-on állt, ami veri az összes eddigi telefonom.

Én a kamera miatt váltottam, jön az új gyerek, és azt sem bántam meg, veri az XS-t mindenben.

[ Szerkesztve ]

Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.

(#1885) ΞΔGLΞ válasza thebear007 (#1884) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

, veri az XS-t mindenben.

Dehogyis veri, főleg mindenben. Azért, mert két 512-es Pro max-ot vettem, meg egy sima 11-et az egyik lányomnak, vagyis bőven 1 millió fölött tette könnyebé a zsebem az Apple újra, még nem leszek elfogult a készülékkel szemben. Fentebb már leírtam a "különbségeket". De ha nálad veri, akkor az a lényeg, én ilyet biztos nem írok, mert egyszerűen nem állja meg a helyét. Az xs max-al (szinte még új az is) simán hoz 7 óra sot-ot, ha épp olyanom van, hogy muszáj buzerálnom a telefont.

(#1886) csabiks válasza thebear007 (#1884) üzenetére


csabiks
senior tag

nálam is xs maxot váltott, de én maradtam a kisebb méretnél (11 pro), a kicsi simán hozza az xs max üzemidejét, és jobb kamerában, direkt fényben erősebb a fényereje, vízálóbb.. sok mindenben jobb kár ezen rugózni :)

"The loudest one in the room is the weakest one in the room."

(#1887) Tiger. válasza ΞΔGLΞ (#1885) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Igazából jól mondtad, ez egy xs 2.0 annak tökéletes kiadása.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1888) ΞΔGLΞ válasza Tiger. (#1887) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szerintem, aki ismer az tudja, hogy nálam nagyobb applegay talán nincs is ezen a fórumon.
És ezt nem csak a telefonra értem, de ettől még elfogult nem leszek. Jobb a pro max, de a sokkal jobb, meg a veri és hasonló kijelentések egyszerűen nálam nem állják meg a helyüket, ezek nagyon erős kifejezések. Jobb a kamera...este. Néhány órával jobban/tovább bírja, de engem ez sem érint, mert ahol vagyok, otthon, stúdió, vagy autó rögtön megy QI-ra...napfényben láthatóságszempontjából is jobb, de ez sem egetrengető az xs max-ot is simán látom napszemüvegben is. A cpu erősebb (elvileg), de ezt nem lehet tapasztalni, sőt mint írtam az xs max még mindig hamarabb reagál bármilyen napi szintű applikációra, mint a pro.
Szóval, jobb ez tény azokban, amit fentebb írtam, de azért mégsem jöhetett ki az Apple egy olyan telefonnal, ami semmivel nem jobb (valamivel), mint egy xs. Engem egyvalami nagyon zavar és az pontosan a cpu, ami tud 450-550 között, ha lefagyasztod :-D , mégsem érezni ebből xart sem, de semmit. Video export-nál is egyszerre végez az xs és a pro, na ne röhögtessenek már...

Ettől független, mint írtam, akinek ez veri, meg sokkal jobb, mert így érzi, az a lényeg, de engem nem kell az ellenkezőjéről meggyőzni, mert kicseszettül nem így érzem.

(#1889) B-L-A-C-K válasza ΞΔGLΞ (#1888) üzenetére


B-L-A-C-K
titán

Aki azt mondja hogy sokkal jobb, az csak azért mondja mert megvette, és védeni kell valamivel. Engem is aki ismer tudja függő módon cserélgetem próbálgatom a telefonokat, de a Pro tényleg csak kamerában és ott is inkább az éjszakaiban veri el nagyon az elődjét, meg üzemidődben (nálam XS-hez képest a Pro +fél nap), meg persze AnTutu és hasonló programokban, de ugye felhasználás során az utóbbit nem tapasztalod.
Persze aki X vagy régebbiről váltott, annak azért tény hogy nagy ugrás, de XS után abszolút nem.

[ Szerkesztve ]

(#1890) pecccccccca válasza tboldi (#1877) üzenetére


pecccccccca
senior tag

Nagyon köszönöm.
Neked is ΞΔGLΞ. ;)

Humorban nincs helye tréfának!

(#1891) ΞΔGLΞ válasza B-L-A-C-K (#1889) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Mivel a 13-as tesztek végig XS készülékeken futottak, ezért lehet az, hogy egyelőre a cpu erőből semmit nem érezni. Bízom benne, hogy pár frissítéssel ez majd tapasztalható lesz, hogy a 13 bionic megmutatja valódi erejét is. Egyelőre úgy vagyok vele, ha nem fordítom meg a telefont és nem látom a hülye kamera elrendezést, azt sem tudom melyik van a kezemben. xs és a pro is asztroszürke...

(#1892) Tiger. válasza ΞΔGLΞ (#1888) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Engem egy valami zavar, hogy pl mikor tesztelték a cal of dutyt, akkor megverte egy exynos samsung note 10, átlag fps ott több volt, irták, hogy nincs optimalizálva stb, na de, ha valami erős,akkor az erős, és az antutu nem mérvadó, játéknál már jobban kijön, azt, hogy mi alapján írták ki az fps-t nem tudom, mert androidnál látszott ha mérte, de ios esetében nem.
Ami még sántit, van egy játék c&c Riváls, amikor bejött az ios 13, tesxura hibák lettek benne, de akkor még xs-em volt, viszont a 11 pronál is pont ez van, de x-nél viszont nincs, gyanitom, hogy ugyan az a hardver van benne, csak tuningoltabb.
Test.

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1893) ΞΔGLΞ válasza Tiger. (#1892) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nézd, ezt nem tudom, én egyáltalán nem játszom.
Mindenesetre elgondolkodtató...ez is.

[ Szerkesztve ]

(#1894) Tiger. válasza ΞΔGLΞ (#1893) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Éjszakai fotózásba sem húzott bele azért, pedig ez csak szoftver kérdése lenne, és rengeteg idejük volt a tesztig, más gyártónak nincs ennyi ideje.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1895) jose999 válasza Tiger. (#1894) üzenetére


jose999
senior tag

Nem tudom...volt p30 prom, S10plus, Note 10 plus is nálam (xiaomi nem,az igaz), én meg vagyok vele elégedve. Nem mellesleg az általad linkelt cikk vége :
" Érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az információkat, gyengébb telefonokkal is lehet jó fotókat lőni, illetve csúcsmobillal is lehet rossz fotót lőni. Nagyban függ a felhasználótól is, nem teljesen tükrözik ezek a pontszámok a mobilok valós tudását, képességét!"

Gránit bankos ajánlókódért keress privátban (8000 Ft jóváírás) „Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”

(#1896) syIex válasza Tiger. (#1894) üzenetére


syIex
veterán

Szerintem meg nagyon is bele húzott. Nyilván, ha valaki nem tud jó képet csinálni az nem feltétlenül a telefon hibája hiszen, "ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." :U

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#1897) Gsx-rr válasza syIex (#1896) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Szerintem is, videoban meg egyertelmu.

(#1898) Tiger. válasza jose999 (#1895) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Ez igaz, de azért egy nagyobb zoom bele fért volna, pláne, hogy a p20 pro már tudott 3x zoomot, persze mondhatjuk, hogy felesleges, de nem az, múltkor a fán tetején ott volt egy harkály, de amit készített róla, azt inkább hagyjuk, maximális zoommal kellet, ide is jól jött volna egy 5x optikai zoom.

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1899) Ck.


Ck.
addikt

-

[ Szerkesztve ]

(#1900) Gombócka válasza tboldi (#1877) üzenetére


Gombócka
csendes tag

Örök hála ezért a kommentért! Egészen el voltam keseredve, hogy nem működik a trackpad dolog. Az XS-ben az egész billentyűzeten "húzgálhattad", itt meg csak a szóköz gombon lehet. Rá nem jöttem volna...Nagyon köszi, tényleg!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.