Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
Sajnos igazad van, de - és ez egy nagyon fontos de - csak és kizárólag a pitiáner, bagatel és fogyatékos vállalkozók adnak ilyesmire.
Pl.: Csányi Sándor azt hiszem senki nem hiszi róla, hogy nem sikeres vállalkozó egy régi BB-t használ telefonnak. Persze Ő extrém példa, hiszen mindenki ismeri.
Azonban egy normális vállalkozás utánanéz a leendő partnerének, és nem a telefon, vagy éppen az autó márkája alapján dönt.
Az azonban valóban fontos, hogy miben jelensz meg (nem itthon, hanem a világban mindenütt), ahová öltönybe kell menni, és nagy projektról van szó, ott öltönyben kell menni, nem pedig a Mo-i boltok jelentős részében kapható konfekciónak nevezett borzadályban.
-
Látnok
aktív tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Bocsi, hogy ezt írom, de egy tesztnek nem az a lényege (kivéve, ha az apple pénzeli), hogy meghozza a kedvet a vásárláshoz. Arra a reklám, és egyéb marketing eszközök kellenek. Egy tesztnél az lenne a fontos, hogy objektív véleményt nyilvánítson a vizsgált termékről.
-
Látnok
aktív tag
Nem, én tényleg el tudom hinni, hogy ez a gép valakinek tökéletes egy olyan feladatra, amire én nem is gondolok. Miért is ne lehetne ilyen feladat, hiszen én magam nem ismerem sem az összes foglalkozást, sem az összes munkakört.
Ezért is írtam, hogy számomra egy ilyen gép (ahogy az összes többi tablet is) csak tartalomfogyasztásra jó.De azt viszont komolyan gondolom, hogy ha már van csatolható bill, és az is "cél", hogy egyes esetekben kiváltsa a laptopot, akkor ez az os nem megoldás.
-
Látnok
aktív tag
Bevallom, hogy én el tudom képzelni, van olyan felhasználói feladat, amihez ez a gép akár tökéletes is lehet. Igaz, én magam nem nagyon tudnám mire használni, persze tartalomfogyasztáson kívül, de ahhoz egy "picit" drága.
Azonban azt jelentős hátránynak érzem, hogy mobil os van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest