- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
Sajnos igazad van, de - és ez egy nagyon fontos de - csak és kizárólag a pitiáner, bagatel és fogyatékos vállalkozók adnak ilyesmire.
Pl.: Csányi Sándor azt hiszem senki nem hiszi róla, hogy nem sikeres vállalkozó egy régi BB-t használ telefonnak. Persze Ő extrém példa, hiszen mindenki ismeri.
Azonban egy normális vállalkozás utánanéz a leendő partnerének, és nem a telefon, vagy éppen az autó márkája alapján dönt.
Az azonban valóban fontos, hogy miben jelensz meg (nem itthon, hanem a világban mindenütt), ahová öltönybe kell menni, és nagy projektról van szó, ott öltönyben kell menni, nem pedig a Mo-i boltok jelentős részében kapható konfekciónak nevezett borzadályban.
-
Látnok
aktív tag
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
Bocsi, hogy ezt írom, de egy tesztnek nem az a lényege (kivéve, ha az apple pénzeli), hogy meghozza a kedvet a vásárláshoz. Arra a reklám, és egyéb marketing eszközök kellenek. Egy tesztnél az lenne a fontos, hogy objektív véleményt nyilvánítson a vizsgált termékről.
-
Látnok
aktív tag
Nem, én tényleg el tudom hinni, hogy ez a gép valakinek tökéletes egy olyan feladatra, amire én nem is gondolok. Miért is ne lehetne ilyen feladat, hiszen én magam nem ismerem sem az összes foglalkozást, sem az összes munkakört.
Ezért is írtam, hogy számomra egy ilyen gép (ahogy az összes többi tablet is) csak tartalomfogyasztásra jó.De azt viszont komolyan gondolom, hogy ha már van csatolható bill, és az is "cél", hogy egyes esetekben kiváltsa a laptopot, akkor ez az os nem megoldás.
-
Látnok
aktív tag
Bevallom, hogy én el tudom képzelni, van olyan felhasználói feladat, amihez ez a gép akár tökéletes is lehet. Igaz, én magam nem nagyon tudnám mire használni, persze tartalomfogyasztáson kívül, de ahhoz egy "picit" drága.
Azonban azt jelentős hátránynak érzem, hogy mobil os van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest