Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én csak cikkírói stílusról beszéltem, anélkül, hogy személy szerint beleálltam volna bármelyik tesztelőbe, egy szóval nem említettem, hogy almáék mindent jól csinálnak. Az, hogy az SE tesztjéből idéztem, amit pont te írtál, csak azért van, mert mostanában jelent meg, egyébként anno az i5-nél ugyanez volt a benyomásom, annak nem is tudom, ki volt a szerzője és nem is lényeg. A héten viszem vissza cserére az 5c-met cseréltetni, elég ideje használom a cuccaikat, hogy ismerjem az előnyeiket, hátrányaikat, tehát nem arról van szó, hogy játszom itt Tim Cook fogadatlan prókátorát.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest