Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
B@ssz@tok meg valaki segitsen mar, hogyan tudnam a (pl.) forum jelszavat, felhasznalonevet megjegyeztetni ezzel a paddal, mert ez egy vicc, hogy keptelen ra!?.
Azelott ment rendesen, most meg minden alkalommal, hogy ramegyek a forumra - keri!
Vagy full erase es kezdjek uj eletet?
Koszi!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
válasz vadászcsiga #1952 üzenetére
Megvolt es ugyanugy keri!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
válasz vadászcsiga #1955 üzenetére
Azt is kiprobaltam es semmi - ugyanugy keri...
Volt ott valoban egy iTcafe-ra vonatkozo torolheto valami, de annak kitorlese utan is semmi!
A masik kollega segitsegere is ebben az uzenetben reagalnek...
Chrome bongeszonel legalabb mukodik es nem kerte ujbol!Nem veszes dolog, de bosszanto!
-
GGMPC
őstag
-
GGMPC
őstag
Megoldodott a jelszo kerdes es a gep is jobban hasit egy full restore utan!
Mondjuk nem is ertem, hogy hogyan gondoltam ezt a rafrissitest,,,,
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
iPad mini vásárlásán gondolkodom, mit ajánlanátok, érdemes beruházni a gyenge felbontása miatt vagy inkább várjam meg az új iPad mini-t? Néztem a mini-t iOS7 rendszerrel és azon alig látható, h nem retina a kijelzője, a 6-oson nagyon láthatók voltak a pixelek.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
T-mobilban vásárolt mini miben különbözik a hivatalos verziótól?
Menü esetleg színek?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
GGMPC
őstag
válasz Daniel Alves #1965 üzenetére
Semmiben!
-
GGMPC
őstag
válasz Daniel Alves #1968 üzenetére
Nezzel meg egyet es meglatod, hogy a "szar felbontas" csak egy mese!
-
Romvr
őstag
Megerősítem. Ha egymás mellé teszel egy Mini-t és egy iPad 3/4-et akkor látod mi a különbség. De napi használatban észre se veszed hogy "gagyi sz@r" a DPI érték. Csak akkor látsz kis "szálkás betűket" ha 5-10 centiről nézed. De akkor se sokáig mert hamar elromlik a szemed
szerk.: Valóban iOS7 alatt valahogy sokkal szebb lett minden betű és még az iPhone-ra optimalizált alkalmazások se pixelesek már.
szerk2.: Apropo iOS7, nekem alig 5 perce jött elő egy olyan BUG hogy nem lehetett elforgatni a képernyőt, beakadt Portrait -ban. Egy kikapcs/bekapcs megoldotta, de ilyen majd 1 évig nem volt 6.1.3 alatt.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Daniel Alves
őstag
Ipad3-at használtam 1 évig és az a retina elég magasra tette a mércét.
Viszont most egy minire beneveznék itt az apróban is nagyon sok van de lehet holnap meg is veszem az egyiket.Kérdés ugye ,hogy októberben a keynote után HA bejelentik véletlenül a mini2-őt retinával akkor az milyen árban fog kezdeni.
Illetve az iPad5 mennyivel fog kezdeni... ha előre tudnám ,hogy 150k akkor tuti ipad5 lenne a befutó... De sok a HA és a bizonytalanság.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
GGMPC
őstag
válasz Daniel Alves #1971 üzenetére
Aha - azt a 150 k-t nyugodtan beszorozhatod kettovel!
-
GGMPC
őstag
válasz Daniel Alves #1973 üzenetére
Szerintem mar az 5c es 5s is nagyon elszallt arban...
Amugy milyen mini-t fogsz venni (LTE, wifi, fekete, feher, GB) ?
-
GGMPC
őstag
válasz Daniel Alves #1975 üzenetére
Ha szep allapotban van, akkor korrekt.
-
GGMPC
őstag
válasz Gedeon31 #1977 üzenetére
Lehet, hogy most nincsen perpill, de volt!
Viszont emez sem hangzik rosszul, de miert nem indult ujra a garija?
Vagy csak a T-nel van ujraindulos garancia?
-
johny.attila
csendes tag
Igen, megkérdeztem a fickót a boltban, és azt mondta, hogy ennek folytatódik a garija, nem indul újra ,csak a szolgáltatóknál vásároltaknak. Egyébként elvileg EU-ban két év garanciát kéne hogy adjanak, és elvileg adnak is, csak nem reklámozzák, meg kicsit ütni kell náluk az asztalt (Ismerősnek meghalt az iphoneja, túl az 1 éven, és utána kis asztalcsapkodás után kicserélték neki garanciában )
-
GGMPC
őstag
válasz Gedeon31 #1981 üzenetére
Nem is volt? Pedig marciusban amikor vettem az enyrmet, akkor mintha lett volna...
Amugy logikusan - azert lehetne, hogy az otthoni T-s netre racuppatsd...
Gondolom en...
-
ppp78
csendes tag
válasz Daniel Alves #1984 üzenetére
Nem.
-
johny.attila
csendes tag
Elnézést az előbbiért, elfelejtettem a szabályzat azon pontját, hogy nem lehet a fórumban hirdetni sorry
-
erdoke
titán
válasz Daniel Alves #1971 üzenetére
160e Ft körül lesz az iPad 5 kezdő ára (500 euró + hazai extra sarcok). Kintről max. 150e, de az beletelik 1-2 hónapba.
A legjobb aláírás a héten
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Ipad4-ről váltottam vissza mini-re (majd kiderül jó döntés volt-e ) és az lenne a kérdésem hogy a 4-es itunes mentését vissza lehet-e állítani a minire?
-
Romvr
őstag
Furcsa kérdés: Van egy iPad mini-m Wifi-s. Mióta fent van az iOS7 az óta a fotók koordinátákkal jelennek meg. Elvileg ugye a Wifi-s verzióban nincs GPS. Akkor mégis hogy a tökben tudja kb 10-30 méter pontossággal belőni hogy hol készült a kép? (lényegében a pusztát átszelő autópályán kattintgattam minap és a térkép nézetben ott vannak a képek ahol lőttem +- 10-20 méter.)
Tud erre valaki választ? Mert nagyon érdekelne."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz zserbox #1991 üzenetére
"Twice as amazing?"
A Wifi helymeghatározásra én is gondoltam már, ne de jobbra napraforgómező, balra napraforgómező ameddig a szem ellát... ott tuti nincs egy kósza wifi jel sem és mégis tudja hol vagyok...tuti hogy PRISM meg NSA, meg hasonló huncutság van mögötte!
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Szerintem nálam a lélektani határ 200k lesz de annyiért már sorba is állnék.
Időközben sikerült egy fekete minit vennem.
Amit tetszik, hogy az ipad4-gyel ellentétben nagyon könnyű, egy kézben is tudom tartani, kis helyen elfér illetve a fekete hátlap.
Ami nem tetszik: 1024*768 retina után szokatlanOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
törölt tag
Sziasztok!
Mától mini tulajdonos is vagyok, de nem nagyon tudok min játszogatni vele... Real Racing 3 és a LIMBO aktív most, ti min toljátok? -
törölt tag
válasz vadászcsiga #1997 üzenetére
ez jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest