Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz vadászcsiga #2551 üzenetére
Bàrmit!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
randras
veterán
Mindent!
-
Krajczi
tag
Csak sajnálj picit. Érezz velem együtt! Légy empatikus! Úgy vigyáztam rá és mégis megsérült. Nálam az elektronikai készülékek jó állapotban szokták átvészelni a használatot (telefonok, stb.).
Szerencsére pici a "seb", egy helyen az élből hiányzik 1 mm-nyi, csak a tudat. Bosszant. -
Krajczi
tag
válasz vadászcsiga #2556 üzenetére
Tökéletes. Köszi.
Ezt vártam. -
randras
veterán
Privacy fóliával van valakinek tapasztalata?
Rendeltem egyet, de nagyon sávos a kijelző.
-
HaZse
őstag
Ipad Minin meg lehet azt csinálni, hogy veszek egy camera kit-et és arra rámásolom az XviD filmeket, majd azt az xbmc-vel lejátszom?
Mert youtube-on láttam. De próbálta már valaki? Fontos lenne, mert utazáskor ezt tenném a fiam el, hogy onnan nézze a rajzfilmeket.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
vtechun
veterán
válasz vadászcsiga #2561 üzenetére
Elég a jb. Utána az xbmc már simán tudja kezelni, csak xbmc menüjében meg kell adni a forrást
-
blakey
titán
válasz vadászcsiga #2561 üzenetére
Én JB nélkül is másolok rá. Ezt telepítettem majd böngésző segítségével átmásolom az ipadre.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
randras
veterán
Aki olcsón akar tokhoz jutni =>> [link] Ára ellenére egésznek korrekt, egynek megteszi a többi mellé.
-
zserbox
őstag
megjelent a ios 7.1
-
randras
veterán
válasz vadászcsiga #2576 üzenetére
Hát nekem most nem csinálja, úgy emlékszem sikerült reprodukálni olyan helyzetet, mikor már újratöltött régen, de majd holnap Safarit használok...
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #2576 üzenetére
Egy 7.0.4-re restore-olt, majd 7.1-re OTA frissített iPad 2-n próbáltam, és határozottan jobb lett. Persze csodák nincsenek, az 512 MB RAM már kevés, de jobban gazdálkodik vele az új OS verzió.
A legjobb aláírás a héten
-
zserbox
őstag
Én simán OTA ráfrissítettem, sokkal jobb lett
-
randras
veterán
válasz vadászcsiga #2580 üzenetére
Aztán az appokkal mi a helyzet, működnek azok még azon?
Rátaláltam ma egy kurvajó játékra, [link]. Hát ennek már sajna elkellene a retina.
-
vadászcsiga
félisten
válasz randras #2581 üzenetére
Persze. Amihez meg 7 kell az ott is marad. Egyébként ki lehet játszani az AppStore-t is. Ipaden azt mondja hogy nem tölthető le mert 7 kell hozza. Asztali iTunes megnyit, app megvesz, ipad purhasedben már is ott figyel es letölthető belőle egy régebbi verza. E viola
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz vadászcsiga #2582 üzenetére
Pff, ugyanezek írták azt is ezek szerint mint az SSL tanúsítvány elfail-elős ágat.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #2582 üzenetére
Tényleg, milyen jó móka trükközni azért, hogy egy szarabb, régebbi verziót le lehessen tölteni...
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #2585 üzenetére
Van olyan alkalmazás, amihez már 3 nagyobb frissítés jött iOS 7 óta. Egyébként a nem frissített appok már nagyon gagyinak hatnak pár hónap flat használat után.
-
vtechun
veterán
válasz vadászcsiga #2587 üzenetére
Nekem is jobban tetszik a régi design. Szerintem nagyon elkúrták ezt az ios7-et.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #2587 üzenetére
Nem tudom, neked milyen appok fontosak, és egyébként se figyeltem árgus szemekkel, mert engem nem érdekelt, 6 vagy 7. Egy csomó egyáltalán el sem érhető 6-ra, mert eleve 7-re jött ki.
-
erdoke
titán
válasz zserbox #2591 üzenetére
Én nem akarom meggyőzni, csak baromi unalmas, hogy valaki míndig nekiáll vergődni, hogy dizájn így-úgy. Van Galaxy tab 86 kiváló, elavult dizájnnal, meg kell venni, és ott sírni. Egyikünk se fog tudni segíteni, akik olvassuk az iOS/eszköz témákat, totál fölösleges ez a rinyálás. Ha nekem ennyire nem tetszik valami, eladom a ..csába.
-
vadászcsiga
félisten
A legfontosabb appjaimat már évekkel ezelőtt beszereztem, azóta nem bővítettem az érdeklődési körömet, illetve de januárban amikor kitaláltam hogy iPaden akarok fotószerkeszteni és ajánlottad a Photogene-t amit azóta is megelégedéssel használok
Hacsak nem tudják visszamenőlegesen is blokkolni az appok képességeit nekem őröké megfelelnek igy. -
primera1
aktív tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne egy érdekes jelenségről.
Ipad mini 4g,wifi,független és a 20-as,70-es kártyát simán beolvassa, de a 30-asnál a pin-t még kéri, aztán nincs szolgáltatás.
Ez konkrétan mitől lehetséges?
Köszi a segítséget.
ÜdvIsten hozott! Mikor visz???
-
KMan
őstag
Feltettük a régi nem retina mini-re az iOS 7.1-et. Semmivel sem lassabb az iOS 6-hoz képest, úgyhogy csak ajánlani tudom
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Krajczi
tag
Hagytam Apple bácsit érvényesülni, így már nálam is a 7.1-s iOS fut. Más lett a kikapcsolás gomb, eddig ennyi különbséget észlelek. A Real Racing3 ugyanúgy fut tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Politika
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest