Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
spawn21 #6974 üzenetére
Sok dologra jó a BT, némelyik funkcióját használom is rengeteget. Olyannyira, hogy folyamatosan be van kapcsolva az összes eszközökön, ami tudja. Nekem csak ez a fájlcsere nem hiányzik belőle, mert szerintem arra éppen gyengébb, mint az összes többi elérhető alternatíva. Még emailben is sokkal gyorsabban átmegy egy nagyobb PDF, vagy egy kisebb videó. Persze, értem én, hogy még most sincs mindenkinek épkézláb mobilnete, akinek okostelefonja már van...
Tehát nem a Bluetooth-szal van bajom, hanem amire használni akarjátok. Igen, van olyan profil a szabványban, amivel bármilyen adatot (fájlokat) lehet továbbítani, de a párosítás, a várakozás, a sebesség összességében trágya felhasználói élményt ad. Ehhez képest az AirDrop (ami nálam 3-ból 3-szor működött eddig) ehhez képest egyszerű és gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest