Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ár alapján adott plecsni szerintem nem helyénvaló. Az Apple egyedül az iPadnél tartja az árakat azon a szinten amin a kezdetekkor is volt, és árfolyam ide vagy oda mindig ugyanannyi volt. Az iPhone-ra nem adtam volna plecsnit, mert ott pofátlanul elszálltak az árak, annak ellenére, hogy kezdetekkor mennyibe is került egy iphone előfizetéses csomagban, most meg majdnem annyi, mintha függetlenül venném, hiába fizetek érte 9-15k-s csomagdíjat.
Egy dolog ami még mindig zavar az iPad-ben, hogy GPS csak a simkártyások mellé jár.
Amúgy iPad 2-t erre már cserélném, de lehet mini lenne belőle, mert ott a GPS-es annyi, mint Air-ben a sima, csak még meg kell tapogatni, hogy mekkora a méretkülönbség. GPS mindenképpen kell, mert most is az van, nem gyakran használom, de akkor jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy iPad 2-t erre már cserélném, de lehet mini lenne belőle, mert ott a GPS-es annyi, mint Air-ben a sima, csak még meg kell tapogatni, hogy mekkora a méretkülönbség. GPS mindenképpen kell, mert most is az van, nem gyakran használom, de akkor jól jön.