- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Én régebben már olvastam róla, sőt talán mintha itt MA-n is benne lett volna a SIM kártyákról szóló cikben, de erre már nem emlékszem tisztán.
Alapvetően jó kezdeményezés csak valami miatt nem nagyon hallani róla. De az Apple miatt majd hatalmas sikere lesz majd, mert mindenkinek ez fog kelleni, és azt is el tudom képzelni hogy ugyanez lesz a szifon 4G-ben.
Na akkor lesz ám tömeghisztéria, vagy istenítés hogy az apple bezzeg halad a korral, a többiek meg nem. -
Straw
senior tag
Azt valóban nem, de következtetéseket le elhet vonni, vagy legalább is spekulálni lehet.
Nem nagyon vagyok otthon ebben de szerintem olcsóbban tud hozzá jutni a chip-ekhez így hogy van valamennyi tulajdon része, és így ésszerű lépés belerakni az eszközbe, amit ha jól tudom meg is léptek.Ha azt vesszük hogy a 3GS-ben is egyben tokozták a grafikus procit és az arm cortex-A8-at, ami a samsung csinált, akkor én itt is simán letudok képzelni hasonló koncepciót.
-
Straw
senior tag
Pont most olvastam: MSI Tablet Tegra belsővel 500USD és andoid van rajta.
[link]
Ez gyors volt. -
Straw
senior tag
Én nem az ARM-re gondoltam hanem a Imagination Technologies-re.
És bocs, tévedtem, nem az egész céget vették meg csak tulajdonrész vásároltak de az majdnem ua.
Itt találsz róla infót -
Straw
senior tag
Hát, ha kihagyták a multitaskot, nem hiszem hogy hogy sokkal többet tudna ekkora felbontással mint mindjuk az 3G a maga 480*320-as felbontásával.
De bármi lehet, amúgy szerintem az A4 egy snapdragon csak egybe tokozták egy ütős PowerVR grafikus chppel, ami elég könnyű mert ugyen az Apple megevette az egész céget.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest