- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
vakablak93 #87 üzenetére
TypeC nem egyenlő a gyors adatkapcsolattal. Az csak egy foglalat, semmi más.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Essentials #41 üzenetére
És minőségi.
Asszonypajtásé lett a Mini, mert nekem kicsike volt, és kapott mellé egy 8.genes iPad-et. Neki Xiaomija volt elötte.
Még egy Macbook vásárlás van hátra, meg szerintem veszek egy hangszórót is. Szeretek Sirivel beszélgetni.
Mióta megvan az iPhone osztom az igét mindenkinek, hogy csak az iPhone. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Essentials #24 üzenetére
Decemberben váltottam (P40 Pro-t), mert megtetszett az i12 formája (Vettem is egy minit és egy sima12-t).
Azóta semmi Huawei cuccom sincs, mindent eladtam, és vettem gyorsan jópár Apple cuccot helyette. Nagyon bejött az az ökoszisztémájuk. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest