Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
16:9 videóra jobb, de böngészni kifejezetten kényelmetlen, arra a 4:3 kényelmesebb. A toll is lehet szempont. A SoC majd 1 év múlva lesz érdekes. Volt Lenovo Tab S8 -am, gondoltam naivan mennyivel jobb lesz ez nekem mert FHD, 2 hangszóró, meg úgy mindenben jobb mint a mini 4 (papíron). Árban is a fele volt mert kifogtam egy akciót. A második évben már egy használhatatlan sz@r volt, töltés közben is merült (2Ah -s töltőn!!!). Van otthon mini 4 is, és az a mai napig jól használható, beleértve az akkut is, pedig 2015 -ben vásárolt. Nem mellesleg a minap adtam el a Lenovot. Ha most el akarnám adni a mini 4-et, pont 4x annyit kapnék érte mint a tab S8 -ért kaptam. Így pedig 5 évre vetítve kb ugyanannyiba került mindkét tablet. Csak épp az egyiket lehet használni most is, a másikat meg 4 éve nem...
A friss középkategóriás SoC amúgy miért lenne olcsóbb egy 2 éves csúcsnál? Gyártósor kész, fejlesztési ár már visszajött. Plusz támogatás szempontjából is kedvezőbb, a szoftverfejlesztők is pénzért dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- reMarkable 2
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi