- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
16:9 videóra jobb, de böngészni kifejezetten kényelmetlen, arra a 4:3 kényelmesebb. A toll is lehet szempont. A SoC majd 1 év múlva lesz érdekes. Volt Lenovo Tab S8 -am, gondoltam naivan mennyivel jobb lesz ez nekem mert FHD, 2 hangszóró, meg úgy mindenben jobb mint a mini 4 (papíron). Árban is a fele volt mert kifogtam egy akciót. A második évben már egy használhatatlan sz@r volt, töltés közben is merült (2Ah -s töltőn!!!). Van otthon mini 4 is, és az a mai napig jól használható, beleértve az akkut is, pedig 2015 -ben vásárolt. Nem mellesleg a minap adtam el a Lenovot. Ha most el akarnám adni a mini 4-et, pont 4x annyit kapnék érte mint a tab S8 -ért kaptam. Így pedig 5 évre vetítve kb ugyanannyiba került mindkét tablet. Csak épp az egyiket lehet használni most is, a másikat meg 4 éve nem...
A friss középkategóriás SoC amúgy miért lenne olcsóbb egy 2 éves csúcsnál? Gyártósor kész, fejlesztési ár már visszajött. Plusz támogatás szempontjából is kedvezőbb, a szoftverfejlesztők is pénzért dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest