- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
16:9 videóra jobb, de böngészni kifejezetten kényelmetlen, arra a 4:3 kényelmesebb. A toll is lehet szempont. A SoC majd 1 év múlva lesz érdekes. Volt Lenovo Tab S8 -am, gondoltam naivan mennyivel jobb lesz ez nekem mert FHD, 2 hangszóró, meg úgy mindenben jobb mint a mini 4 (papíron). Árban is a fele volt mert kifogtam egy akciót. A második évben már egy használhatatlan sz@r volt, töltés közben is merült (2Ah -s töltőn!!!). Van otthon mini 4 is, és az a mai napig jól használható, beleértve az akkut is, pedig 2015 -ben vásárolt. Nem mellesleg a minap adtam el a Lenovot. Ha most el akarnám adni a mini 4-et, pont 4x annyit kapnék érte mint a tab S8 -ért kaptam. Így pedig 5 évre vetítve kb ugyanannyiba került mindkét tablet. Csak épp az egyiket lehet használni most is, a másikat meg 4 éve nem...
A friss középkategóriás SoC amúgy miért lenne olcsóbb egy 2 éves csúcsnál? Gyártósor kész, fejlesztési ár már visszajött. Plusz támogatás szempontjából is kedvezőbb, a szoftverfejlesztők is pénzért dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest