Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszykj
aktív tag
UP!
Hasznos kis progi, köszönjük a fordítást!

-
Indiant
addikt
Köszönjük, tényleg hasznos kis progi.
Ha megengedsz egy javaslatot: A "Nyitóminta beállítása" című képen "Nyomjon Tovabb-ot" van, a gomb pedig "Kovetkezo"(nem Tovabb), esetleg szinkronizáld a kettőt. -
huncut123
tag
Ezt az ujjam innen ide húzom ezen az útvonalon "jelszó" inkább az iOS-t használók körében divat, legalábbis én még csak ott láttam ezt a fajta megoldást.
Amúgy meg én nem adom oda senkinek a telefonom, így nem tudnak huncutkodni vele. -
hoffman_
nagyúr
Nem haszontalan progi, bár én feleslegesnek tartom. Sima droidban is van ilyen mátrix, nekem az bőven elég. Ha szelektálni kéne a progikat elbukna, oda jó ez. Annak mondjuk még adtam volna egy pontot, ha valaki nagyon paranoiás, hogy a pint és a mátrixot egyszerre lehessen használni(én úgy láttam legalábbis, hogy nem lehet)
-
dave666
aktív tag
Köszi, a hasznos programot

-
.bableWes
őstag
hasznos irás!
de pont ezek a problémák miatt nem kell komoly telefon nekem... -
Polllen
félisten
Lock pattern-t 10 percre allitottam. Jobban tetszik, mint kod&egesz telefont vedi.( ugye, ha usb-re dugod a defy-t, csak a kepekhez fersz hozza, mig nem valasztod ki, h mass storage) Igy az illetektelen hozzafereshez ki kell venni a kartyat, de&akkor is csak sd-hez fernek hozza.
-
schawo
titán
Ez milyen szintű védelmet kínál? Mi van ha egyszerűen letelepítem a védelmi alkalmazást?
(#1) Polllen A teljes telefont milyen módszerrel véded le?
-
molnarpeter
nagyúr
Hasznos, köszönjük a fordítást

mp
-
dokee78
félisten
Örülök,hogy lefordítottad,sok sikert továbbra is.
-
Polllen
félisten
Aranyos kis program és valóban hasznos lehet, ha csak bizonyos dolgokat akarunk levédeni.
Személy szerint maradok a teljes telefon lezárásánál.
Aki meg beljebb is mehet, megnézhet bármit. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Formula-1
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest