Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interneten hasonló embert találtam. Perfekt angol, és tényleg jó. Viszont nincs felépített struktúrája semmi. E miatt jegyzeteljek ha gondolom, és megyünk épp arra ami eszébe jut...
Szerintem így nem lehet tanulni. Fel kell mérni, hogy milyen szinten áll az ember, hol vannak hiányosságok, és azokat lépésről lépésre átvenni, miközben általánosságban is beszélgetni lehetőleg angolul.Tehát akkor szeretnéd átismételni, és amit nem tudsz, arra kell egy tanár, hogy elmagyarázza, szépen, egymás után a dolgokat? Mert ha ez van, akkor ez így eléggé ad-hoc. Szerintem tanfolyam jobb ebben az esetben, ha struktúrát akarsz, viszont akkor jön a hátoldala, hogy nem csak új ismeretek lesznek. (ami nem hátrány, mert úgy könnyebben meg ragad, ha egy része ismétlés)
-
Szerintem a legjobb az, hogyha beballagsz mondjuk az ELTE-BTK-nak az anglisztika épületébe, megkeresed az első hirdetési táblát, lesz rajta csomó név + telefonszám. Olcsóbb, mint hivatásos tanárhoz menni, elvégre nem C2-es nyelvvizsgát akarsz tenni, hanem szóban erősödni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A közösség segítségét szeretném kérni, akár kommentben, akár személyes üzenetben.Angol tudásom használatlanság miatt...
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ipad 10gen 10,9 64gb kipróbált! ÚJ ÁLLAPOTÚ
- X13 Yoga G4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest