- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interneten hasonló embert találtam. Perfekt angol, és tényleg jó. Viszont nincs felépített struktúrája semmi. E miatt jegyzeteljek ha gondolom, és megyünk épp arra ami eszébe jut...
Szerintem így nem lehet tanulni. Fel kell mérni, hogy milyen szinten áll az ember, hol vannak hiányosságok, és azokat lépésről lépésre átvenni, miközben általánosságban is beszélgetni lehetőleg angolul.Tehát akkor szeretnéd átismételni, és amit nem tudsz, arra kell egy tanár, hogy elmagyarázza, szépen, egymás után a dolgokat? Mert ha ez van, akkor ez így eléggé ad-hoc. Szerintem tanfolyam jobb ebben az esetben, ha struktúrát akarsz, viszont akkor jön a hátoldala, hogy nem csak új ismeretek lesznek. (ami nem hátrány, mert úgy könnyebben meg ragad, ha egy része ismétlés)
-
Szerintem a legjobb az, hogyha beballagsz mondjuk az ELTE-BTK-nak az anglisztika épületébe, megkeresed az első hirdetési táblát, lesz rajta csomó név + telefonszám. Olcsóbb, mint hivatásos tanárhoz menni, elvégre nem C2-es nyelvvizsgát akarsz tenni, hanem szóban erősödni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A közösség segítségét szeretném kérni, akár kommentben, akár személyes üzenetben.Angol tudásom használatlanság miatt...
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest