- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Elnézést ha indulat jött le egyáltalán nem vagyok indulatos, csak írtál valamit ugye ami nem igaz (főleg a második fele). Az FM-re még azt mondom oké (bár mifelénk nem jön Jazzy meg klasszi sem), de a Smooth Jazz adó az kedvemre való ráadásul neten ugye az FM minden hátránya nélkül jön, így én akkor is ezt hallgatnám ha lenne FM vevőm. Viszont a másolásnál csak az a gond, hogy később beismered, hogy nem ismered mégis beírtad azt ami hülyeség. Pont erről beszéltünk korábban is, hogy ezért nem szerencsés egy ilyen cikk, mert látod még te is bele esel abba a hibába, hogy ez alapján ítélsz meg valamit. Most képzeld el, hány olyan ember van aki a cikk alapján azt hiszi, hogy nincs iTunes alternatíva, vagy hogy nem lehet gmailből törölni, stb. stb.
Én ezért vagyok szomorú, mert évek óta ez megy. Ha ilyen hibái lennének a telefonnak akkor én sem venném meg, és ezzel csak az a baj, hogy mások azt hiszik, hogy tényleg hülye valaki aki iphonet vesz (nem csodálom ha ilyen listák születnek), és mindig magyarázkodni kell, hogy márpedig nem úgy van.
Nah hosszabb lett mind indokolt lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest