- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Amikor vettem az i5-öt, még nem volt S4 sajnos, akkor biztosan azt vettem volna, nincs iOS kitérőm.
Így viszont 2x annyi pénz állna a kütyükben, mert ha lenne S4-em, nem kellene a tablet.
Az elmúlt pár hónapban nem volt problémám az i5-tel, de nem is tudtam vele annyi mindent csinálni, mint egy droiddal. Az akkuidő remek, a kihangosító szuper, a kijelző fényes, a rendszer gyors és megbízható. De sajnos ennyi, és én még nem vagyok eléggé nyugger vagy bölcsész/dokkmunkás ehhez. -
atee
őstag
120 körül volt szolgáltató függetlenül amikor vettem. Most már 100 alatt is látok belőle.
Szolgáltatónál nincs, de akkor 97 volt amikor megvettem. Azaz ennyi lesz majd, ha kifizetem.
iphone 5 az most is 160 körül van a 16 gigás ami nem is bővíthető, hogy egy apróságot ne felejtsünk el.
Az üzemidő az valóban előnyére válik, de masszívan használva az sem megy el 3 napot egész biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest